Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζόρτζια Μελόνι: «Ανεπιθύμητη» - Να ματαιωθεί η επίσκεψη ζητάει η ΚΕΕΡΦΑ, αντιφασιστική διαδήλωση την Πέμπτη 31 Αυγούστου

Τζόρτζια Μελόνι: «Ανεπιθύμητη» – Να ματαιωθεί η επίσκεψη ζητάει η ΚΕΕΡΦΑ, αντιφασιστική διαδήλωση την Πέμπτη 31 Αυγούστου

Η ΚΕΕΡΦΑ καλεί σε διαδήλωση λόγω της επίσκεψης της Τζόρτζια Μελόνι στην Ελλάδα και τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αντιφασιστική διαδήλωση καλεί η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) την Πέμπτη 31 Αυγούστου εν όψει της επίσκεψης της Τζόρτζια Μελόνι στην Ελλάδα και τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η διαδήλωση θα γίνει στις 19:00 το απόγευμα στο Σύνταγμα. Η ΚΕΕΡΦΑ σημειώνει στο κάλεσμά της: «Ωμή πρόκληση για τις δημοκρατικές ευαισθησίες της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου, που πάλεψε και πέτυχε να τσακίσει τους ναζί της Χρυσής Αυγής να κανονικοποιείται ο φασισμός με επίσημη επίσκεψη της Μελόνι, της νοσταλγού του Μουσολίνι, στην Αθήνα.

Η συνεργασία της κυβέρνησης μαζί της στον πόλεμο κατά των προσφύγων και των μεταναστών σημαίνει ατέλειωτους πνιγμούς και ναυάγια από το Αιγαίο μέχρι το Λιβυκό.

Επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, ότι η κυβέρνηση καλύπτει τους φασίστες και τους ανοίγει τον δρόμο, ενισχύοντας τη δολοφονική ρατσιστική της πολιτική κατά των προσφύγων με το κλείσιμο των συνόρων, τις επαναπροωθήσεις και τους κεφαλοκυνηγούς ναζί στον Έβρο. Να τους σταματήσουμε!».

«Να ακυρώσουμε την επίσκεψη της φασίστριας Μελόνι»

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι: «Δώσαμε μια μάχη με διεθνή διάσταση για να τσακίσουμε τον φασισμό στην Ελλάδα και διεθνώς, τους νοσταλγούς του Χίτλερ και του Μουσολίνι, που ξαναβγήκαν στο προσκήνιο αξιοποιώντας τις ρατσιστικές πολιτικές των κυβερνήσεων της ΕΕ – Φρούριο.

Καλούμε το εργατικό κίνημα, τη νεολαία, το αντιρατσιστικό και το αντιφασιστικό κίνημα, να ακυρώσουμε την επίσκεψη της φασίστριας Μελόνι, να παλέψουμε ενάντια στις δολοφονικές πολιτικές των ιδιωτικοποιήσεων και των κλειστών συνόρων».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024