
Αποθέωσε Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη ο Γκάλης: «Η προσπάθεια και οι διακρίσεις σας εμπνέουν κάθε νέο άνθρωπο»
Ο Νίκος Γκάλης έπλεξε το εγκώμιο των Μίλτο Τεντόγλου και Αντιγόνης Ντρισμπιώτη για τις επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.
Μίλτος Τεντόγλου και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησαν χρυσό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης, κάνοντας έτσι περήφανους όλους τους Έλληνες.
Ανάμεσα τους και ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο των δύο.
Αναλυτικά ο Νίκος Γκάλης έγραψε:
«Πολλά συγχαρητήρια και στους δυο σας Μίλτο Τεντόγλου & Αντιγονη Ντρισμπιωτη Η προσπάθεια και οι διακρίσεις σας εμπνέουν κάθε νέο άνθρωπο, να εργαστεί σκληρά και να κυνηγήσει τους στόχους του, όπως συμβαίνει στον αθλητισμό.
Μπράβο στους προπονητές και όλους τους αθλητές/αθλήτριες της αποστολής».
- Ρωσικός πύραυλος σκοτώνει 10 άτομα σε έκθεση αμυντικών συστημάτων – Δεν έπρεπε να γίνει ποτέ λέει ο Ζελένσκι
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Η Cardi B υποστηρίζει ότι δεν θα μείνει για πάντα ελεύθερη και ο λόγος είναι ένας
- Καλλιθέα: Την ξυλοκόπησε άγρια επειδή δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί – Τι κατέθεσε η 37χρονη
- Πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο στην Πάρνηθα
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ ίδρυσε το «Νέο Κόμμα» της Τουρκίας και εξελέγη πρόεδρος – Πήρε μαζί του 90 βουλευτές

