
ΠΑΟΚ: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τζάκσον Μουλέκα
Ο ΠΑΟΚ κοιτάει σοβαρά την περίπτωση του 23χρονου Κονγκολέζου μεσοεπιθετικού Τζάκσον Μουλέκα της Μπεσίκτας και έχει ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του για να τον αποκτήσει ως δανεικό.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αγορά για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Νάρεϊ, ο οποίος μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Καλίτζ.
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν βάλει στο μάτι τους την περίπτωση του Τζάκσον Μουλέκα της Μπεσίκτας.
Συγκεκριμένα έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για να τον αποκτήσουν, αρχικά, ως δανεικό με την συμφωνία να περιλαμβάνει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι γύρω στα 2-2,5 εκατ. ευρώ.
Ο 23χρονος είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή καθώς έχει έφεση στο σκοράρισμα και μπορεί να αγωνιστεί ως σέντερ φορ. Με την τούρκικη ομάδα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και ήδη τη φετινή σεζόν έχει βρει τρεις φορές τα δίχτυα στα προκριματικά του Conference League.
Στην Μπεσίκτας αγωνίζεται από το περσινό καλοκαίρι προερχόμενος από την Σταντάρ Λιέγης αντί 3,35 εκατ. ευρώ κι έκτοτε έχει σκοράρει 9 φορές και έχει μοιράσει 1 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες Μαζέμπε και Κασίμπασα.
- Ο Ζοχράν Μαμντάνι εξακολουθεί να βγάζει χρήματα ως ράπερ
- Οι Ιάπωνες ξέρουν – Είναι το ikigai το «μυστικό» για μια πιο χαρούμενη ζωή;
- Δοκιμάζοντας τις αντοχές της χριστιανικής Δεξιάς – Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Τραμπ δημιουργεί προβλήματα
- Σε «θλιβερά χαμηλά επίπεδα» η κάλυψη της βίας κατά των γυναικών από τα ΜΜΕ
- Και ναρκοτέστ στα μπλόκα της τροχαίας
- Κέιτ Μπλάνσετ: Έτοιμη να υποδυθεί τη Μάρθα Στιούαρτ σε βιογραφική ταινία



