Ολυμπιακός: Εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ατρόμητο με 15 τελικές
Ο Ολυμπιακός πατάει εξαιρετικά στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, με τους παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να πραγματοποιούν συνολικά 15 τελικές στο πρώτο μέρος!
Γεμάτο το πρώτο ημίχρονο στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.
Οι Πειραιώτες προηγούνται ήδη με σκορ 2-0 με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, όμως δεν είναι αυτό το μοναδικό εντυπωσιακό για τους Ερυθρόλευκους.
Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ δείχνουν να πατούν πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, να έχουν διάθεση και να εκμεταλλεύονται ό,τι τους δίνει η άμυνα των Περιστεριωτών, έχοντας πραγματοποιήσει στο 45λεπτο συνολικά 15 τελικές προσπάθειες.
Από αυτές τις 15 οι παίκτες του Ολυμπιακού βρήκαν εστία 4 φορές, καταφέρνοντας να πετύχουν δύο τέρματα, έχοντας δηλαδή 50% ευστοχία. Τέλος τα xGoals των Ερυθρόλευκων έφτασαν τις 0.82 μονάδες, δείχνοντας την αποτελεσματικότητά τους.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Ο Ρισόν Χολμς δήλωσε πανέτοιμος για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (2/1) και τόνισε πως ανυπομονεί να απολαύσει την ατμόσφαιρα στο Telekom Center.