
Εντοπίστηκε καμένο ανθρώπινο κρανίο στη Φυλή
Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τον εντοπισμό καμένου ανθρώπινου κρανίου στην περιοχή της Φυλής από εθελοντές.
Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν το Σάββατο εθελοντές και εθελόντριες, όταν εντόπισαν ένα καμένο ανθρώπινο κρανίο σε δασική έκταση στη Χασιά.
Οι εθελοντές και εθελόντριες είχαν μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν και να περιθάλψουν ζώα που ενδεχομένως να είχαν πρόβλημα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και αμέσως μόλις εντόπισαν το μακάβριο εύρημα ειδοποίησαν τις Αρχές.
Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, που ερεύνησαν την περιοχή.
Το καμένο κρανίο μεταφέρθηκε στα εργαστήρια, προκειμένου να εξεταστεί από τα ειδικά κλιμάκια και να διαπιστωθεί αν σχετίζεται με κάποια υπόθεση που παραμένει ανοιχτή.
- Υπουργείο Εξωτερικών: Διάβημα διαμαρτυρίας στο Ισραήλ για τη συμπεριφορά υπουργού στους συλληφθέντες του Global Sumud Flotilla
- Ποινή φυλάκισης σε 69χρονο που επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ που πήγαν να τον βοηθήσουν
- Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο η αποστολή των «ερυθρόλευκων»
- Αθηνών – Λαμίας: Καραμπόλα 7 οχημάτων στο ύψος της εξόδου για Λυκόβρυση
- Έμπολα: Στη Γερμανία ο Αμερικανός γιατρός που προσβλήθηκε στον Κονγκό, αφότου χειρούργησε ασθενή
- Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και… τώρα ΟΑΚΑ! (vid)

