Μπράτσος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»
Απογοητευμένος με την εμφάνιση του Βόλου ήταν ο Κώστας Μπράτσος, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως η ομάδα του αδίκησε τον εαυτό της.
Ο Βόλος δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο απέναντι στον Παναθηναϊκό και μοιραία υπέστη βαριά ήττα με σκορ 3-0 εκτός έδρας.
Ο Κώστας Μπράτσος μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας ότι οι παίκτες του αδίκησαν τους εαυτούς τους, ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχουν πολλά ακόμα για να διορθωθούν.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Μπράτσος:
«Ήταν γνωστό πως θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Αυτό που μας λυπεί είναι το γεγονός ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας με τα γκολ που δεχθήκαμε. Αυτό έδωσε ψυχολογία στον Παναθηναϊκό.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, αλλά και πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο μας φέρνει σε αμφισβήτηση και πρέπει αν το διορθώσουμε άμεσα».
- ΑΑΔΕ: Πώς έφτασε στα χνάρια των κυκλωμάτων με «αχυράνθρωπους»
- «Μόνο ένας τρελός δεν θα κρατούσε τον Μαγκουάιρ» – Τι λένε στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ για τον dirty Ηarry
- ΚΑΠ: Το ατελείωτο παζάρι – Η χρηματοδότηση και οι ενστάσεις
- Δυτική Όχθη: Το Ισραήλ ενέκρινε την καταχώρηση εκτάσεων ως «κρατική περιουσία» για πρώτη φορά από το 1967
- Το box office του Αγίου Βαλεντίνου έφερε 40 εκατομμύρια δολάρια για τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη»
- Αταμάν: «Παίξαμε απαίσια κόντρα στον Κολοσσό- Μέσα για Final-8 ο Χέιζ-Ντέιβις, μετά και ο Λεσόρ»!



