Την οργή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού προκάλεσε η διαιτησία του Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι με τον Βόλο, με την πράσινη ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης να βγάζει ανακοίνωση κατά του έμπειρου ρέφερι.
Αφορμή στάθηκε η φάση του 56ου λεπτό, στην οποία ο Διαμαντόπουλος έδωσε φάουλ και κίτρινη στον Σένκεφελντ, ενώ σύμφωνα με τους Πράσινους, το μαρκάρισμα ήταν καθαρό.
Εκτός από το «κιτρίνισμα» του Ολλανδού, ο διαιτητής απέβαλλε επίσης τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Σπύρο Βλάχο, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον πάγκο του Τριφυλλιού. Αποφάσεις που προκάλεσαν την οργή του Παναθηναϊκού, με την πράσινη ΠΑΕ να αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter.
«56′ Ο Διαμαντόπουλος βλέπει φάουλ σε «καθαρό» κόψιμο του Σένκεφελντ, του δίνει κίτρινη κάρτα και μετά δείχνει κόκκινη κάρτα στον πάγκο μας! Αν είναι δυνατόν», ενώ στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: «Να χαίρεται ο κ. Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο και την ΕΠΟ».
Κανονικά θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου το φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία στο Παγκρήτιο Στάδιο. Με ανανεωμένη σύνθεση θα αγωνιστούν τελικά οι Ιταλοί και όχι με την Κ-21.
Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κι έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα οπαδοί της Άστον Βίλα κλέβουν παραγγελία από έναν διανομέα, ο οποίος αδυνατεί - όπως είναι φυσικό- αντιδράσει.
Όπως εκτιμά διοικητικό στέλεχος της Φενέρμπαχτσε, περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες οπαδοί της τουρκικής ομάδας θα στηρίξουν την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στο F-4 της Αθήνας.