Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Αλληλοεξουδετερώθηκαν στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Αλληλοεξουδετερώθηκαν στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα αλληλοεξουδετερώθηκαν στο Αγρίνιο (0-0) στην 2η αγωνιστική της Super League. Ακυρώθηκε γκολ μέσω VAR για τους φιλοξενούμενους.

Στην δική του πρεμιέρα στην Super League o Παναιτωλικός φιλοξένησε στο Αγρίνιο τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο «μηδέν».

Παναιτωλικός και ΠΑΣ αλληλοεξουδετερώθηκαν στο Αγρίνιο (0-0), με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να πετύχουν κάποιο τέρμα ώστε να πάρουν τις τρεις βαθμούς. Ο Ντίαζ στο πρώτο ημίχρονο ήταν «μοιραίος» για την ομάδα του Σούρερ σπαταλώντας δύο μεγάλες ευκαρίες. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τσαούσης που «έσωσε» πάνω στην γραμμή σίγουρο γκολ του Καρέλη (64′), άτυχοι οι φιλοξενούμενοι καθώς είδαν να τους ακυρώνεται τέρμα του Γκαρό 1′ λεπτό αργότερα μέσω VAR.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, Παναιτωλικός και ΠΑΣ ήταν αρκετά προσεκτικοί και καλά τοποθετημένοι σε φάση άμυνας όταν ο αντίπαλος προσπαθούσε να εκδηλώσει επίθεση. Ωστόσο, μετά το 20ο λεπτός της αναμέτρησης το σκηνικό άλλαξε εντελώς. Με την μπάλα να πηγαίνει «πάνω-κάτω» οι γηπεδούχοι βρήκαν δύο καλές στιγμές (23′ και 25′). Αρχικά, ο Μπαλντασάρα έκανε το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ κι δύο λεπτά αργότερα ο Ντίαζ εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Κλέιμαν μπλόκαρε σταθερά.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 28ο λεπτό με ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία όταν ο Λέο έβγαλε σε θέση βολής τον Γκίνο αλλά δεν κατάφερε να νικήσει στο τετ-α-τετ τον Καπίνο. Αποκτώντας μία «άγρια» ομορφιά η αναμέτρηση, στο 43ο λεπτό ο Παναιτωλικός έφτασε εκ νέου κοντά στο να ανοίξει το σκορ όταν ο Σέρχιο Ντίαζ είδε τον Κλέιμαν να του λέει «όχι» σε τετ-α-τετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες ξεκίνησαν όπως και στο πρώτο, όντας ιδιαίτερα προσεκτικές. Ένα σουτ το Καρέλη στο 53ο λεπτό δεν απείλησε τον Κλέιμαν, που μπλόκαρε σταθερά. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπαλντασάρα στο 59ο λεπτό. Μέσα σε ένα λεπτό ήρθαν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Αρχικά, οι Αγρινιώτες έφτασαν μία… ανάσα από τον γκολ, αλλά το σουτ του Καρέλη «έσωσε» πάνω στην γραμμή ο Τσαούσης και στην συνέχεια της φάσης, οι Γιαννιώτες έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Γκαρό, έπειτα από σέντρα του Σόρια, έκανε το 0-1 με κεφαλιά για τον ΠΑΣ. Ωστόσο, μετά από 5′ λεπτά εξέτασης των δύο φάσεων από το VAR, ο Γκαρό ήταν εκτεθειμένος και το γκολ σωστά ακυρώθηκε.

Στην συνέχεια ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή χωρίς ωστόσο να την μετουσιώσει σε κάποια σημαντική ευκαρία, με τον ΠΑΣ να έχει οπισθοχωρήσει και να εκμεταλλεύται τους χώρους. Οι γηπεδούχοι όσες ευκαρίες δεν βρήκαν νωρίτερα, τις δημιούργησαν στις καθυστερήσεις. Στο 90+1′ ο Σίλβα παραλίγο με το τακουνάκι να αιφνιαδιάσει τον Κλέιμαν, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ το σουτ του Χουάνπι τρία λεπτά αργότερα «έβγαλε» ο Κλέιμαν.

Παναιτωλικός (Σούρερ): Καπίνο, Λιάβας (Μπακάκης 72′), Ντουάρτε, Μαλής, Μλαντέν, Τσιγγάρας, Πέρεθ, Μπαλντασάρα, Ντίαζ (Σενγκέλια 85′), Τορεχόν (Χουάνπι 72′), Καρέλης (Σίλβα 85′).

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Γκίνο, Λιάσος, Ριένστρα, Παμλίδης (Ροσέρο 79′), Τζίμας (Μπαλάν 90+4′), Λέο (Γκαρό 58′).

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024