Ο Ολυμπιακός επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της Τσουκαρίτσκι και βρίσκεται… αγκαλιά με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αλλά στο μεγάλο λιμάνι κρατούν χαμηλούς τόνους ενόψει της ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί στη Σερβία (31/8).
Ο Γιουσέφ Ελ Κααμπί, ο οποίος σκόραρε τα δύο από τα τρία γκολ των Πειραιωτών, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για το χειροκρότημα και την στήριξη στην ομάδα. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να σημειώσω δύο γκολ και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη.
Τίποτα δεν έχει τελειώσει, πρέπει να παίξουμε καλά και στο δεύτερο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.