Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έλεν Μίρεν: «Ορκίζεται» στην κηπουρική – Την κάνει καλύτερη ηθοποιό

Έλεν Μίρεν: «Ορκίζεται» στην κηπουρική – Την κάνει καλύτερη ηθοποιό

Φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «DuJour» και μίλησε για την αγαπημένη της ενασχόληση

Μια διαλογιστική διαδικασία που της «καθαρίζει» το μυαλό, υποστήριξε σε συνέντευξή της η Έλεν Μίρεν ότι είναι για κείνη η κηπουρική ως γνήσια βρετανίδα. Ξέρουμε πόσο διαδεδομένο κι εξελιγμένο είναι το χόμπι αυτό στην Αγγλία άλλωστε.

Στα 78 της χρόνια, πάντοτε κομψή και απελευθερωμένη, με την προσωπική της γοητεία, της αειθαλούς «βασίλισσας» της υποκριτικής, αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «DuJour», αλλά οι δηλώσεις της ήταν πιο αναπάντεχες από ποτέ.

Με εμφάνιση μεγάλης ντίβας, σε πλήρη «ανακολουθία» με τα λεγόμενά της, αποφάσισε να πει για τον κήπο, το χόμπι της και την επίδρασή του στην υποκριτική της τέχνη και τη ζωή της. Η Έλεν Μίρεν, λοιπόν, υποστήριξε, μέσα από τo κλασάτο και αρκετά θεατρικό total black look της, ότι ο κήπος της την κάνει να γίνεται καλύτερη ηθοποιός, καθώς τη γειώνει και την απελευθερώνει από το εγώ της και την ανασφάλειά της.

«Ντίβα» αλλά και διαλογισμός

Τα λερωμένα με χώμα χέρια της τη φέρνουν σε μια κατάσταση συγκέντρωσης και διαλογισμού, ξεκαθαρίζοντας τη σκέψη της. Η βραβευμένη με Όσκαρ, Τόνυ και πέντε Έμμυ σπουδαία σταρ μένει προσγειωμένη χάρη στην ενασχόλησή της με τα λουλούδια, τον κήπο της και την περιποίησή τους. Όπως λέει, τη βοηθάει ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν μπορεί να ελέγξει τη φύση.

Άλλωστε η κηπουρική από μόνη της είναι μια εργασία που σε φέρνει στο παρόν, σε απασχολεί σωματικά, με αποτέλεσμα να αδειάζει το μυαλό, να ανανεώνεται η διάθεση και να βλέπεις από ένα άλλο πρίσμα πλέον την πραγματικότητα.

Μυστικός κήπος για δύο

Η Έλεν Μίρεν είναι παντρεμένη εδώ και 25 χρόνια με τον σύζυγό της Taylor Hackford. Το χόμπι της το μοιράζεται με κείνον, καθώς φροντίζουν μαζί τα φυτά τους, δουλεύοντας δίπλα δίπλα. Η ίδια λέει πόσο φανταστική είναι η ομορφιά της φύσης και πόσο αγαπάει να βλέπει κάτι να μεγαλώνει από ένα τόσο δα κλαδάκι.

«Πρόκειται για ένα τεράστιο κομμάτι γνώσης το οποίο δεν κατέχω και ολοένα προσπαθώ να κατακτώ», ισχυρίστηκε στη συνέντευξή της. Ο άντρας της ασχολείται με τα δέντρα κι εκείνη με τα άνθη και τους θάμνους. Μοιράζουν της δουλειές κι απολαμβάνουν μαζί τους καρπούς των κόπων τους.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024