
Μήνυμα των παικτών της Παρί στον Εμπαπέ: Τέταρτος στην ψηφοφορία για τον αρχηγό
Νέο… χτύπημα για τον Κιλιάν Εμπαπέ.
Η συμπεριφορά του Κιλιάν Εμπαπέ προς τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως επηρέασε και τους συμπαίκτες του στον γαλλικό σύλλογο, κάτι που φάνηκε και στην ψηφοφορία που έγινε για τους αρχηγούς ενόψει της σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει.
Όπως αποκαλύπτει το «RMC Sport» οι παίκτες των Παριζιάνων κλήθηκαν να ψηφίσουν για το ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός της Παρί, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να βγαίνει… τέταρτος, δείχνοντας πως πλέον έχει χαθεί η εμπιστοσύνη η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.
Για την ιστορία, στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Μαρκίνιος, στη δεύτερη ο Ντανίλο Περέιρα και στην τρίτη ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ. Γεγονός που όπως φαίνεται δυσαρέστησε έντονα τον Εμπαπέ, που δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο.
- Λίβανος: Τουλάχιστον 8 νεκροί εξαιτίας ισραηλινού πλήγματος στο νότιο τμήμα της χώρας
- Κολομβία: Και ο αριστερός υποψήφιος απέφυγε να αναγνωρίσει τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο αμφισβητεί το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών
- Ουκρανία: Παιδί σκοτώθηκε και άλλοι 11 τραυματίστηκαν από ουκρανικό πλήγμα σε κατεχόμενη περιοχή της Χερσώνας
- Γάζα: Τουλάχιστον 2 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα σε καφενείο
- Σουδάν: Δεκάδες νεκροί σε δύο επιθέσεις με drones στην περιφέρεια του Κορντοφάν
