Γιαννιτσά: Τραγωδία με νεκρό σε τροχαίο τα ξημερώματα
24χρονος έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με βυτιοφόρο όχημα.
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, λίγο μετά τα Γιαννιτσά, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Έδεσσα.
Γύρω στις 05:00 το πρωί, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος άνδρας συγκρούστηκε με βυτιοφόρο όχημα που οδηγούσε ένας 54χρονος.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και το ΕΚΑΒ. Ο 24χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση για το θανατηφόρο δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.
Δείτε βίντεο από το σημείο του τροχαίου
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-128x85.jpg)
























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442