Πυρκαγιά στη Ροδόπη: Απομάκρυναν από τον Πολύανθο βαγόνια με 200.000 τόνους πετρελαίου
Απομακρύνθηκαν εξαιτίας της πυρκαγιάς από το χωριό Πολύανθος στη Ροδόπη βαγόνια τα οποία ήταν φορτωμένα με εκατοντάδες χιλιάδες τόνους πετρελαίου.
Βαγόνια μεταφοράς πετρελαίου βρίσκονταν στις ράγες του ΟΣΕ που διασχίζουν το χωριό Πολύανθος, στο οποίο έχουν μπει οι φλόγες.
Φυλάσσονταν
Τα βαγόνια, τα οποία θα απομακρύνονταν σήμερα το πρωί από την περιοχή, ήταν φορτωμένα με 200.000 λίτρα πετρελαίου και φυλάσσονταν από πυροσβέστες.
Πάντως, γνώστες της κατάστασης εξήγησαν στον «Χ» ότι επειδή ήταν γεμάτα δεν υπήρχε κίνδυνος ν’ ανατιναχτούν, πλην όμως για προληπτικούς λόγους φυλάσσονταν διαρκώς από δύναμη της πυροσβεστικής.
- Μύρισε χειμώνας: Πως μας επηρεάζουν τα αρώματα της φύσης;
- Σε ισχύ και στη Θεσσαλονίκη το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/12): Πού θα δείτε ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Ο κίνδυνος για γενετικές μεταλλάξεις και οι έλεγχοι των δοτών σπέρματος – Ο αριθμός απογόνων ανά δότη
- «Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα: Το Μιούζικαλ»: Το μαγικό παραμύθι στο θέατρο Αθηνών
- Γιατί δεν ήταν έκπληξη ο υποβιβασμός του Σιδηρόπουλου
- Συνταγή: Φαλάφελ από παντζάρια και σάλτσα από ταχίνι
- Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων την ώρα που ο Τραμπ «μπούχτισε από τις συναντήσεις»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442