Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασπρόπυργος: Επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν αστυνομικοί - Έξι τραυματίες

Ασπρόπυργος: Επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν αστυνομικοί – Έξι τραυματίες

Συνελήφθη ένα άτομο

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε αστυνομικοί της ΟΠΚΕ από αγνώστους στον Ασπρόπυργο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί μετέβησαν σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο μετά από καταγγελία που έγινε για άτομα που έκαναν πλιάτσικο την ώρα που εξελισσόταν η πυρκαγιά στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν ένα άτομο μέσα σε αυτοκίνητο, ο οποίος μόλις τους είδε τράπηκε σε φυγή με το όχημα του. Οι αστυνομικοί τον κατεδίωξαν μέχρι το ύψος της παλιάς πυροσβεστικής όπου παράτησε το όχημα του.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε ομάδα αγνώστων που άρχισε να πετάει πέτρες στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας έξι εξ΄αυτών, ενώ προκλήθηκαν ζημίες στα υπηρεσιακά αυτοκίνητα. Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, οι 4 με ελαφρά τραύματα στα άκρα και 2 στο κεφάλι.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία συνελήφθη ένα άτομο, ηλικίας 55 ετών, ενώ γίνονται έρευνες και για την σύλληψη των υπόλοιπων δραστών.

«Σε 86 περιπτώσεις χρειάστηκε να συνδράμει στην περιοχή της Φυλής η ΕΛ.ΑΣ.»

Την ίδια ώρα η κατάσταση στη Δυτική Αττική παραμένει κρίσιμη με τις φωτιές σε Φυλή και Ασπρόπυργο να μαίνονται.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου μίλησε στο Mega για τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. στους απεγκλωβισμούς ανθρώπων λόγω της φωτιάς στη Φυλή.

«Η αστυνομία συνεχίζει να συνδράμει είτε για τον απεγκλωβισμό των πολιτών από τις οικίες τους, είτε για να βοηθηθούν να απομακρυνθούν καθώς αρκετοί δεν έχουν την δυνατότητα με ιδία μέσα» δήλωσε αρχικά η ίδια, σημειώνοντας πως μέχρι αυτή την ώρα οι άντρες της Αστυνομίας χρειάστηκε να επέμβουν σε 86 περιπτώσεις στην Φυλή.

«Θα θέλαμε ο κόσμος να παρακολουθεί το 112 και να ακολουθεί τις οδηγίες των Αρχών και των τροχονόμων για να γνωρίζουν προς τα πού πρέπει να κινηθούν ώστε να μετακινηθούν με ασφάλεια και να απομακρυνθούν από τις περιοχές με φωτιά» κατέληξε η κ. Δημογλίδου.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024