Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Φλόγες περικύκλωσαν το συνεργείο του MEGA – Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Φλόγες περικύκλωσαν το συνεργείο του MEGA – Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική

Ο απεσταλμένος του MEGA στην Αλεξανδρούπολη περιέγραψε πώς τους κύκλωσαν οι φλόγες ενώ έκαναν ρεπορτάζ σε ένα μαντρί.

Η πύρινη «κόλαση» από τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη μαίνεται για δεύτερο 24ωρο με την πύρινη λαίλαπα να «καταπίνει» ό,τι βρίσκει στο πέρασμα της, σπίτια, αυτοκίνητα, δάσος, περιουσίες. Μάλιστα την ώρα που  το συνεργείο του MEGA έκανε ρεπορτάζ και συγκεκριμένα σε ένα μαντρί, καταγράφοντας την απεγνωσμένη προσπάθεια ενός κτηνοτρόφου να σώσει τα ζώα του με έναν κουβά στο χέρι, ρεπόρτερ και εικονολήπτης εγκλωβίστηκαν από τις φλόγες.

«Έφτασε στην πόλη, πού θα φτάσει, θα φτάσει στη Σαμοθράκη για να σβήσει η φωτιά; Πού δουλεύει αυτή η κοινωνία; Πού δουλεύει η νομαρχία; Πού είναι η Περιφέρεια που είναι όλα αυτά; Με τον κουβά να σβήσουμε φωτιά», είπε ο απελπισμένος κτηνοτρόφος στην κάμερα του MEGA.

«Ξαφνικά ο αέρας γύρισε»

Όπως είπε μάλιστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο απεσταλμένος του MEGA, Θεολόγος Ηλιού, το μεσημέρι την ώρα που το συνεργείο έκανε ρεπορτάζ κοντά στην περιοχή Απαλό, περικυκλώθηκε από φλόγες και μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί τόσο το συνεργείο του MEGA όσο και δύο κάτοικοι.

Όπως περιέγραψε ο ρεπόρτερ, το συνεργείο του MEGA απομακρυνόταν από την περιοχή Λάκα, όταν ξαφνικά ο αέρας γύρισε με αποτέλεσμα να τους κυκλώσει η φωτιά όλους όσους ήταν εκεί και να εγκλωβιστούν μέσα σε ένα μαντρί.

Στο μαντρί ήταν ένας άντρας με ένα γυναίκα, δύο αδέρφια που αρνήθηκαν να το εγκαταλείψουν και με κουβάδες που γέμιζαν με νερό προσπαθούσαν να συμβάλλουν στην κατάσβεση της φωτιάς και να σώσουν ό,τι μπορούν από το βιος τους.

Ευτυχώς, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, κι έτσι τόσο οι άνθρωποι όσο και το μεγαλύτερο μέρος της στάνης σώθηκε από την πύρινη λαίλαπα. Δυστυχώς, κάηκαν περίπου 20 γουρούνια και κάποια άλλα ζώα. Τα περισσότερα ζώα γλύτωσαν κάποια όμως δεν πρόλαβαν να τα απομακρύνουν.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024