Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εσε: «Ο Ολυμπιακός αξίζει να πετύχει μεγάλα πράγματα» (vid)

Εσε: «Ο Ολυμπιακός αξίζει να πετύχει μεγάλα πράγματα» (vid)

Ο Αργεντινός μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και δήλωσε έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει την πειραϊκή ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε ο Σαντιάγκο Εσε, με τον Αργεντινό να εκφράζει τη χαρά του για τη μεταγραφή του στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μια από τις μεγάλες της Ευρώπης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εσε και δήλωσε έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να εξελιχθεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.

«Το πρότζεκτ περιλαμβάνει μεγάλα πράγματα όπως απαιτεί ο σύλλογος. Ξέρω τι σημαίνει Ολυμπιακός εδώ και ότι αξίζει να πετύχει μεγάλα πράγματα. Και εγώ προσωπικά θα είμαι μέλος αυτού του πρότζεκτ για να εξελιχθώ ως παίκτης και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα», πρόσθεσε ο Αργεντινός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σαντιάγκο Έσε:

«Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, τόσο εσάς, όσο και όλους τους εργαζομένους και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μια από τις μεγάλες της Ευρώπης. Νιώθω πολύ όμορφα που θα μπορέσω να ξεκινήσω τις προπονήσεις το συντομότερο δυνατόν και να συγκεντρωθώ στους στόχους που έχει η ομάδα ώστε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο.

Το πρότζεκτ περιλαμβάνει μεγάλα πράγματα όπως απαιτεί ο σύλλογος. Ξέρω τι σημαίνει Ολυμπιακός εδώ και ότι αξίζει να πετύχει μεγάλα πράγματα. Και εγώ προσωπικά θα είμαι μέλος αυτού του πρότζεκτ για να εξελιχθώ ως παίκτης και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Όταν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι μου μίλησαν για τον Ολυμπιακό, ένιωσα πολύ περήφανος. Έτσι είναι όταν σε έναν παίκτη λέγεται ότι τον θέλει μια τόσο μεγάλη ομάδα ή ότι έστω ενδιαφέρεται.

Προσπαθήσαμε να ενεργήσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε, με πολύ μεγάλη ευτυχία για να μπορέσω να έρθω στην ομάδα. Ο κόσμος θα γνωρίσει έναν άνθρωπο που θα δώσει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της ομάδας ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να βοηθήσει τον σύλλογο ώστε να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο όπως απαιτείται. Αυτός είναι ένας μεγάλος στόχος και θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα για να τον εκπληρώσω».

Sports in

Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Ο Τσάβι έχει αναδείξει 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του καταλανικού συλλόγου – Ξεχωρίζουν οι Γιαμάλ, Φερμίν και Κουμπαρσί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024