Ασθενής επιτέθηκε σε γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας προκαλώντας ζημιές σε χώρους των ιατρείων. Ο λόγος για τον τραυματία του τροχαίου στην εθνική Αχιλλείου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CorfuTVnews, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μ. Εγγλεζόπουλου υποστήριξε ότι ο άντρας υπό κατάσταση πανικού δεν δέχτηκε τις ιατρικές υπηρεσίες, επιτέθηκε στον γιατρό και στην συνέχεια έφυγε από τον χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Τέλος, η διοίκηση του Νοσοκομείου μετά και από επικοινωνία με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ιωάννη Καρβέλη, θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).