Ιστιοφόρο με 90 μετανάστες εντοπίστηκε ανοιχτά της Αμοργού – Κάλεσαν σε βοήθεια μέσω 112
Οι μετανάστες διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στη Λέρο
Ιστιοφόρο σκάφος με 90 μετανάστες, εντοπίστηκε τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή 10 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Αμοργού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποιος από τους επιβαίνοντες του ιστιοφόρου κάλεσε σε βοήθεια μέσω του 112 λέγοντας ότι το ιστιοφόρο βρίσκεται σε δυσχερή θέση.
Στο σημείο όπου σημειώθηκε το συμβάν έπνεαν άνεμοι έντασης 5 μποφόρ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ενώ στη θαλάσσια περιοχή έσπευσαν άμεσα δύο σκάφη του λιμενικού και δύο παραπλέοντα ιδιωτικά σκάφη.
Οι επιβαίνοντες του ιστιοφόρου μετεπιβιβάστηκαν με ασφάλεια σε παράκτιο περιπολικό πλοίο του λιμενικού σώματος και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Λακκί της Λέρου, όπου φιλοξενούνται προσωρινά σε Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
- LIVE: Παναθηναϊκός – Μπέτις
- Στο κόκκινο η Κηφισίας λόγω τροχαίου – Μεγάλες καθυστερήσεις σε Κατεχάκη, Βασ. Σοφίας και Κηφισό
- Η συνταξιοδότηση δεν είναι λόγος απόλυσης από το Δημόσιο έκρινε ο Άρειος Πάγος
- Λευκός Οίκος με σοβαρότητα α λα Τραμπ – Νέο βίντεο σε μορφή βιντεοπαιχνιδιού για τα πλήγματα στο Ιράν
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το πρώτο παιχνίδι με τη Μπέτις (vid)
- Μπάρμπρα Στρέιζαντ: Τιμητικός Χρυσός Φοίνικας στις Κάννες για τη recordwoman του Χόλιγουντ

