
Αγγλίδα influencer αποθεώνει τον Πειραιά και την Ελλάδα για τον εντυπωσιακό τελικό του Super Cup στο «Καραϊσκάκη»
Απεσταλμένη της ιστοσελίδας 433 αποθεώνει τον Πειραιά και τη χώρα μας για τον εξαιρετικό τελικό του Super Cup στο «Καραϊσκάκη»
Ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη, που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη, ήταν το μεγάλο γεγονός για την ποδοσφαιρική Ευρώπη και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο γήπεδο του Ολυμπιακού.
Η χθεσινή βραδιά ήταν μια γιορτή για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την άρτια διεξαγωγή της αναμέτρησης σ’ ένα υπερσύγχρονο γήπεδο.
Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό το βίντεο που ανέβασε μία Αγγλίδα influencer και απεσταλμένη της ιστοσελίδας 433, με το οποίο υμνεί τον Πειραιά, την χώρα μας αλλά και το γήπεδο του Ολυμπιακού.
Στο σχετικό βίντεο γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας αλλά και στο «όμορφο γήπεδο» που θα γίνει ο τελικός, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά για το «Καραϊσκάκη» η Αγγλίδα influencer.
Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι η αγγλική ιστοσελίδα φιλοξενεί και δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος καλωσορίζει τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους στην έδρα της πειραϊκής ομάδας.
«Καλώς ήρθατε στο γήπεδο μας, απολαύστε το πολύ σπουδαίο παιχνίδι» ήταν το μήνυμα του διοικητικού ηγέτη των «ερυθρόλευκων».
Στο βίντεο υπάρχουν ωραίες εικόνες με τους οπαδούς των δύο ομάδων στον Πειραιά πριν την έναρξη του τελικού αλλά και στις εξέδρες του γηπέδου κατά την διάρκεια της μεγάλης αναμέτρησης.
Πολύ ωραίες εικόνες που διαφημίζουν την χώρα μας σε όλη την Ευρώπη, εικόνες που έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
- Χολ ενόψει Final Four: «Νιώθουμε καλά, να παίξουμε το μπάσκετ μας»
- Από την ηρεμία μέχρι τη νοσταλγία, αυτές είναι οι τάσεις που θα καθορίσουν τις φετινές διακοπές
- «Πώς νίκησα το NATO ως Ρώσος στρατηγός – Δεν πρόλαβε να ρίξει τουφεκιά»
- ΑΕΚ: Με Βάργκα κόντρα στον Ολυμπιακό, εκτός αποστολής ο Στρακόσα (pic)
- Ποιος αποφασίζει στ’ αλήθεια; Η ψευδαίσθηση της επιλογής στον ψηφιακό κόσμο
- «Καραμπόλα» τριών αυτοκίνητων και δύο μοτοσικλετών στην Πατησίων – Δύο άτομα στο νοσοκομείο


