Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ: Να ληφθεί κάθε μέριμνα για τους εγκλωβισμένους στην Αθηνών-Κορίνθου

ΚΚΕ: Να ληφθεί κάθε μέριμνα για τους εγκλωβισμένους στην Αθηνών-Κορίνθου

Το ΚΚΕ σημειώνει πως οι εγκλωβισμένοι οδηγοί δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα μπορέσουν να κινηθούν, κάνοντας λόγο για έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης τέτοιων συμβάντων «στους κατά τα άλλα γεμάτους διόδια αυτοκινητοδρόμους της χώρας»

Τη μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε βυτιοφόρο γεμάτο φυσικό αέριο στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, σχολιάζει το ΚΚΕ.

Όπως σημειώνει, η μεγάλη ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν χιλιάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί στην  Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, καθώς και στην παλαιά Εθνική, λόγω της πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο όχημα, «χωρίς καμία ενημέρωση για το πότε θα μπορέσουν να κινηθούν, αλλά και χωρίς καμία μέριμνα, τόσο από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς όσο και από τη διαχειρίστρια εταιρεία, αναδεικνύει για ακόμα μία φορά την έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης τέτοιων συμβάντων στους κατά τα άλλα γεμάτους διόδια αυτοκινητοδρόμους της χώρας».

«Να ληφθεί κάθε μέριμνα για τους εγκλωβισμένους»

«Τώρα πρέπει να ληφθεί κάθε μέριμνα για τους χιλιάδες οδηγούς και επιβάτες για όσο διάστημα παραμένουν εγκλωβισμένοι, σε συνδυασμό με τα άμεσα μέτρα για τον όσο πιο γρήγορο και ασφαλή απεγκλωβισμό τους», τονίζει ο Περισσός.

Να σημειωθεί ότι παρεμβάσεις για το θέμα πραγματοποίησαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, και Χρήστος Τσοκάνης στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αττικής στα Μέγαρα.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024