Ο Άντι Μάρει αποχώρησε από το Cincinnati Open, καθώς ο Βρετανός συνεχίζει να αναρρώνει από τραυματισμό στους κοιλιακούς μύες, σε μια προσπάθεια να αγωνιστεί στο U.S. Open που θα διεξαχθεί αργότερα αυτόν τον μήνα.
Ο Μάρεϊ, 36 ετών, αποχώρησε από το Καναδικό Όπεν της περασμένης εβδομάδας πριν από τη σύγκρουσή του με τον Γιανίκ Σίνερ λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε.
Ο τρεις φορές πρωταθλητής Grand Slam και πρώην νο 1 στον κόσμο και νυν νο 36, ταξίδεψε στο Σινσινάτι, όπου ήλπιζε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ, αλλά τώρα θα αντικατασταθεί.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Μετά την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού νίκησε και στη Volley League, συγκεκριμένα την ΑΕΚ εκτός έδρας με 3-1 σετ (16-25, 19-25, 25-19, 14-25) .
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην κλειστή άμυνα του Λεβαδειακού και στην δεδομένη δυσκολία να «σπάσει» αν δεν έρθει κάτι παραπάνω παρά την κυριαρχία που είχε ο Ολυμπιακός – Τι είπε για την Λεβερκούζεν