
Σοκ στην Μάντσεστερ Σίτι με Ντε Μπρόινε: Μπαίνει χειρουργείο και μένει εκτός για τουλάχιστον τέσσερις μήνες
Πολύ άσχημα νέα για τους πρωταθλητές Ευρώπης που θα στερηθούν των υπηρεσιών του Κέβιν Ντε Μπρόινε καθώς ο Βέλγος θα μπει για επέμβαση και θα μείνει εκτός για αρκετούς μήνες.
Μεγάλη απώλεια για τη Μάντσεστερ Σίτι! Όπως έκανε γνωστό ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις μήνες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.
Ο Βέλγος σταρ αποχώρησε με πρόβλημα στα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας των «Πολιτών» κόντρα στην Μπέρνλι για την πρεμιέρα της Premier League και όπως φαίνεται το θέμα που αντιμετωπίζει είναι σοβαρό. Και είναι το ίδιο που τον είχε υποχρεώσει να γίνει αναγκαστική αλλαγή και στον τελικό του Champions League με την Ίντερ.
Παρ’ όλα αυτά, δημοσιεύματα από το Βέλγιο αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα συμμετοχής στο Euro του 2024 στη Γερμανία και θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ντομένικο Τεντέσκο.
Pep Guardiola: “Kevin de Bruyne’s injury is serious one. He will be out for a few months”. ?? #MCFC
“We have to decide in the next days on surgery but for sure we lose Kevin for some time”. pic.twitter.com/F2sAcD5ERz
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 15, 2023
- «Συνεχίζω τη ζωή μου» – Η μητέρα της Έιμι Γουάινχαουζ 15 χρόνια μετά τον θάνατο της κόρης της
- Σάλιακας για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Να αποδείξω ότι μπορώ να φανώ αντάξιος στη μεγάλη πρόκληση»
- ΕΛΑΣ: Διετή προγράμματα τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης μέσα στα Πανεπιστήμια – Να επενδύσουμε στη νέα γενιά
- Κανένας δικηγόρος πρόθυμος να υπερασπιστεί τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου
- ΣΥΡΙΖΑ: Ορκίστηκαν βουλευτές η Θεοδώρα Ακριώτου και ο Γιάννης Καριπίδης
- Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων: «Τριαντόπουλος και Καραμανλής έπρεπε να είναι μαζί κατηγορούμενοι στην κύρια δίκη για τα Τέμπη»


