
Έκλεισε και Ολίσε η Τσέλσι (pic)
Πληρώνει την ρήτρα αποδέσμευσης του Ολίσε και υπογράφει τον 21χρονο εξτρέμ η Τσέλσι από την Κρίσταλ Πάλας.
Η Τσέλσι συνεχίζει τις προσθήκες στο ρόστερ της ακάθεκτη, καθώς μετά τον Καϊσέδο, «κυνηγάει» και τον Λάβια, ενώ ψάχνει ακόμα έναν τερματοφύλακα, μετά τη φυγή του Κέπα στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι «μπλε» συμφώνησαν με την Κρίσταλ Πάλας για τον Μάικλ Ολίσε, με το ποσό να φτάνει στα 40 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με δημοσιογράφο του RMC Sport, το οποίο είναι και η ρήτρα αποδέσμευσής του.
Ο 21χρονος εξτρέμ εντάχθηκε στο δυναμικό των «αετών» το 2021 με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ από την Ρέντινγκ, κι έκτοτε μετράει 71 συμμετοχές, 6 γκολ και 19 ασίστ.
Την περσινή σεζόν κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Κρίσταλ Πάλας από τους συμπαίκτες του, το καλύτερο γκολ αλλά και τη «στιγμή της σεζόν».
?? Accord de principe entre Crystal Palace et Chelsea pour Michael Olise ???
?La signature de l’international Espoirs chez les Blues se précise
?Indeminité proche de sa clause qui est légèrement inférieure à 40M€
?Accord Olise/#CFC révélé @RMCsport
➡️Contrat longue durée pic.twitter.com/lxOxpXGXsp— Fabrice Hawkins (@FabriceHawkins) August 15, 2023
- ΗΠΑ – Βέλγιο 1-4: Το… ποδόσφαιρο δικαίωσε τους Βέλγους, πέρασαν θριαμβευτικά στους «8»
- Περού: Ο υποψήφιος της αριστεράς για την προεδρία αναγνωρίζει την ήττα του
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο απέρριψε χθες Δευτέρα τη «νομιμοποίηση» του εκλεγμένου ακροδεξιού διαδόχου του
- Οι ΗΠΑ εκφράζουν «μεγάλη ανησυχία» για τη δοκιμή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από την Κίνα
- Τυχερή ισοφάριση για τις ΗΠΑ, άμεση απάντηση και 2-1 το Βέλγιο (vids)
- Φουλ επίθεση το Βέλγιο και γρήγορο 1-0 επί των ΗΠΑ (vids)


