Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονιστικές εικόνες με τον Μιχάλη στα επεισόδια, τα χτυπήματα και η κατάρρευση

Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονιστικές εικόνες με τον Μιχάλη στα επεισόδια, τα χτυπήματα και η κατάρρευση

Νέα βίντεο και φωτογραφίες από το βράδυ της αιματηρής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο Μιχάλης Κατσουρής δέχθηκε τη μαχαιριά και στη συνέχεια επίθεση με ρόπαλο, στα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν ανάμεσα στους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της ΑΕΚ

Η στιγμή που ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής δέχεται επίθεση με ρόπαλο από χούλιγκαν καταγράφεται σε καρέ από το βράδυ της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση αυτή έπεται του μαχαιρώματος στο μπράτσο και ο 29χρονος έχει ήδη χάσει πολύ αίμα και προσπαθεί να διαφύγει για να γλιτώσει από την καταδρομική επίθεση των χούλιγκαν.

Σε άλλο βίντεο από το βράδυ των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, που δημοσιεύει και ο ΣΚΑΪ, ο Μιχάλης Κατσουρής φαίνεται να έχει εμπλακεί στα επεισόδια που ξέσπασαν ανάμεσα στους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αυτούς της ΑΕΚ, όταν οι τελευταίοι αντιλήφθηκαν την παρουσία των Κροατών, έξω από το γήπεδο.

Αρχικά, διακρίνονται οι Κροάτες χούλιγκαν, κρατώντας στα χέρια τους ξύλα, σαν τάγμα εφόδου, ντυμένοι στα μαύρα και φορώντας άλλοι κράνη και άλλοι κουκούλες εξαπολύουν επίθεση.

Πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ υπάρχουν περίπου 400 φίλαθλοι της ομάδας, που όταν συναντιούνται με τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ξεσπούν τα βίαια επεισόδια.

Ο Μιχάλης Κατσουρής, φορώντας κράνος και γάντια, κινείται στο σημείο που έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι χούλιγκαν της Ντιναμό. Αμέσως αρχίζουν να πέφτουν μολότοφ, λίγο μετά οι οπαδοί της ΑΕΚ αρχίζουν να υποχωρούν.


Μπροστά στην είσοδο της κερκίδας των επισήμων του γηπέδου της ΑΕΚ, οι οπαδοί της Ντιναμό απομονώνουν ένα από αυτούς. Χτυπούν τον οπαδό αλλεπάλληλες φορές με στειλιάρια μέχρι που πέφτει στο έδαφος, τον κλωτσούν στο κεφάλι, κάποιος τους φωνάζει να σταματήσουν, ο άνδρας κατορθώνει να απομακρυνθεί.

Tην ίδια ώρα, ο 29χρονος Μιχάλης (το άτομο που προσπαθεί να διαφύγει με την μπλε μπλούζα) δέχεται χτύπημα από ρόπαλο από ομάδα χούλιγκαν που καταδίωκε μερίδα φίλων της ΑΕΚ.

Ο 29χρονος λίγο αργότερα φαίνεται να βγάζει το κράνος που φορά και να κοιτά το αριστερό του χέρι. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα διανύει τρέχοντας μια απόσταση περίπου 50 μέτρων, όπου και κρύβεται στο πίσω μέρος ενός περιπτέρου, όπου καταρρέει και αφήνει την τελευταία του πνοή έχοντας δεχτεί τη μοιραία μαχαιριά στο χέρι.

Κροάτης χούλιγκαν παραδόθηκε μόνος του στις αρχές

Ένας από τους Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο οποίος συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, παραδόθηκε μόνος του στις αρχές. Πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος συμμετείχε στη συμπλοκή, και όταν τους εντόπισαν οι αστυνομικοί και τους κυνήγησαν, εκείνος κατάφερε να αποκοπεί από την υπόλοιπη ομάδα των χούλιγκαν.

Σύμφωνα με το star, όταν κατάλαβε ότι οι περισσότεροι συμπατριώτες του είχαν συλληφθεί και εκείνος δεν είχε κάπου να μείνει, μετέβη στο σημείο όπου οι Κροάτες χούλιγκαν είχαν σταθμεύσει τα βανάκια τους, και εκεί βρήκε τους αστυνομικούς και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι Κροάτες χούλιγκαν ήρθαν οργανωμένοι στην Αθήνα με σκοπό τη δολοφονική επίθεση και  ήταν απολύτως εξαρτημένοι από τον αρχηγό και τους συνδέσμους τους εδώ.

Οι αρχές ερευνούν αν κάποιοι από τους Κροάτες που διαφεύγουν βρίσκονται ακόμα στην Ελλάδα και κρύβονται σε σπίτια Ελλήνων συνεργατών τους.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024