Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φοβούνται για σοβαρή ζημιά του Μιλιτάο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Φοβούνται για σοβαρή ζημιά του Μιλιτάο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Έντερ Μιλιτάο της Ρεάλ αποχώρησε τραυματίας από το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Μπιλμπάο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού…

Απίστευτη κακοδαιμονία κυνηγάει τη Ρεάλ Μαδρίτης που πριν καλά καλά ξεκινήσει η σεζόν, χάνει δύο από τα βασικά της άμυνά της με σοβαρούς τραυματισμούς.

Η αρχή έγινε με τον Τιμπό Κουρτουά. Ο παγκόσμιας κλάσης τερματοφύλακας υπέστη ρήξη χιαστών πριν από λίγες ημέρες στην προπόνηση των Μερένχες και αναμένεται να χάσει πολύ μεγάλο μέρος της σεζόν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο χθεσινό νικηφόρο εναρκτήριο παιχνίδι της Ρεάλ στη La Liga κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-0), ο Κάρλο Ανσελότι είδε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου τον βασικό του κεντρικό αμυντικό, Έντερ Μιλιτάο, να τραυματίζεται και να αποχωρεί υποβασταζόμενος από το γήπεδο, με τον Ρίντινγκερ να τον αντικαθιστά.

Ο τρόπος που «κόλλησε» το πόδι του άτυχου Βραζιλιάνου, αλλά και η αντίδρασή του μόλις ένιωσε το τι συνέβη με το γόνατό του, δεν είναι καλά νέα για τη Ρεάλ καθώς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ και ο Μιλιτάο ενδέχεται να έχει υποστεί ρήξη χιαστού!

«Δεν φαίνεται καλά. Ανησυχούμε και δεν αποκλείουμε τίποτα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ανσελότι, ενώ άπαντες στο στρατόπεδο της Ρεάλ περιμένουν τις εξετάσεις που θα αποκαλύψουν το μέγεθος της ζημιάς στο γόνατο του Μιλιτάο.

Sports in

Ο Κλοπ μίλησε για το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα!

Τι είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024