Δημήτρης Μοθωναίος: «Δεν ήξερα πού θα με οδηγούσε»
Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει με την κακοποίηση.
Πριν λίγους μήνες ο Δημήτρης Μοθωναίος είχε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά για την άσχημη εμπειρία της κακοποιήσης που έχει υποστεί. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την συγκλονιστική του εξομολόγηση στη Φαίη Σκορδά και αν μετάνιωσε που υπήρξε αποκαλυπτικός.
Έχεις εισπράξει αγάπη από τον κόσμο;
Έχω εισπράξει αγάπη, ανιδιοτελή και αυθόρμητη. Είναι σπουδαίο αυτό το συναίσθημα. Είναι χαρά μου να μου μιλάει ο κόσμος, να θέλει να μοιράζεται κάτι δικό του μαζί μου. Υπάρχει μια αίσθηση οικειότητας, που μου λένε ακόμη και τι τους βασανίζει.
Έπαιξε σημαντικό ρόλο και η δική σου προσωπική εξομολόγηση για την κακοποίηση;
Ναι, έπαιξε ρόλο. Ήταν κάτι αυθμόρμητο και δεν ήξερα πού θα με οδηγούσε. Δεν είχα φανταστεί αυτό που συνέβη. Ένιωσα την ανάγκη να το πω.
Πώς είσαι στην καθημερινότητα;
Είμαι πολύ ανοιχτός, αλλά όχι μόνιμα. Έχω περιορισμένο κύκλο ανθρώπων. Δεν βγαίνω πολύ συχνά, είμαι πειθαρχημένος και ας μη μου φαίνεται. (γέλια)
Χώρος για προσωπική ζωή και σύντροφο;
Πάντα υπάρχει. Ότι ωράριο κι αν είχα, πάντα είχα χρόνο και διάθεση για συντροφικότητα.
- AI: Τι πρέπει να μάθουμε στα παιδιά για να είναι έτοιμα για ένα μέλλον που διαμορφώνεται απ’την τεχνητή νοημοσύνη;
- Το νεότερα για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Θα εξεταστεί η εγκατάσταση συστήματος καρδιακής υποβοήθησης»
- Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό: Βάλτε φόρο στα άδεια σπίτια, χτίστε κοινωνικές κατοικίες
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «γαλλικό κλειδί» στην «σκουριασμένη» κλειδαριά της κυβέρνησης
- Ενοίκια: Τα σημεία «κλειδιά» για το Ε2
- Αντισημιτισμός vs Ακτιβισμός: Πώς η Βρετανία παγιδεύτηκε ανάμεσα στον Κάνιε και τη Γάζα
- «Δέματα Αγάπης» από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας
- Greek Economy Growth Forecast Cut to 1.9% for 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442