
Για το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στην Γκενκ ο Ολυμπιακός
Στη μάχη της Ευρώπης ρίχνεται απόψε (22:00) ο Ολυμπιακός.
Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό. Πρώτο ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την αρμάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Γκενκ (22:00, CosmoteSport 1).
Με τον κόσμο στο πλευρό τους, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα playoffs του Europa League. Αλλωστε, μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η είσοδος στους ομίλους, με την Γκενκ να αποτελεί το πρώτο εμπόδιο (με Τσουκαρίτσκι στα playoffs).
Νέα εποχή για τον Ολυμπιακό, που έχει στην πλέον στην άκρη του πάγκου του τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν αρκετά πράγματα στα φιλικά προετοιμασίας και ο Ισπανός τεχνικός θέλει να… ξεδιπλωθούν στον αγωνιστικό χώρο του Φαλήρου. Σε αυτό το πρώτο επίσημο ματς της εφετινής σεζόν.
Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Χουάνγκ, κάτι που αποκάλυψε και στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.
Ο Μαρτίνεθ δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στους Βέλγους, με τον Ισπανό τεχνικό να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.
Από την άλλη, η Γκενκ έχει… κατηφορίσει στο Φάληρο με τους Βάντερφοορντ, Λέισεν, Βαν Κρόμπρουχε, ΜακΚένζι, Σαντίκ, Αρτεάγκα, Καγιέμπε, Μουνιός, Κουέστα, Πρεσιάδο, Κόνγκολο, Αζίζ, Χροσόφσκι, Ελ Χατζ, Γκαλάρσα, Ελ Χανούς, Φαντέρα, Τρεζόρ, Σορ, Όγιεν, Πειντσίλ, Μπάαχ, Τολού.
Ο Βράνκεν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό της ομάδας, Χέινεν, ενώ καλείται να αντιμετωπίσει και τους τριγμούς από τον αποκλεισμό της προηγούμενης εβδομάδας από τη Σερβέτ.
- Ανεξαρτητοποιήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη – Τις επόμενες ημέρες παραιτείται και απο αντιπρόεδρος της Βουλής
- Το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ηθοποιό Μάρω Κοντού
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εγκληματική οργάνωση διακινούσε μετανάστες – Πώς δρούσε από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη
- Μηχανογραφικό: Μέχρι στις 2 το μεσημέρι η δυνατότητα διαγραφής σχολών
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι



