Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημοσίευμα-βόμβα από τη Σερβία: «Τέλος ο Ναν για τον Ολυμπιακό – Μοναδικός στόχος ο Μάικ Τζέιμς»

Δημοσίευμα-βόμβα από τη Σερβία: «Τέλος ο Ναν για τον Ολυμπιακό – Μοναδικός στόχος ο Μάικ Τζέιμς»

Μεγάλη αποκάλυψη από τους Σέρβους που αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός άφησε στην άκρη την περίπτωση του Κέντρικ Ναν και ασχολείται μόνο με εκείνη του Μάικ Τζέιμς!

Ο Ολυμπιακός μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να εμπλέκεται αρκετά συχνά σε σενάρια και φήμες σχετικά με τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και κοιτάζει προς την Ευρώπη, όμως οι Σέρβοι αποκαλύπτουν ότι οι ερυθρόλευκοι δεν ασχολούνται με τον Αμερικανό πλέον και έχουν «κυκλώσει» ένα και μόνο όνομα για τη θέση του γκαρντ. Τον Μάικ Τζέιμς.

Συγκεκριμένα, το σέρβικο «telesport.rs» αναφέρεται στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και στο πλάνο της για να αποκτήσει έναν σκόρερ με δημιουργικές ικανότητες και έριξε «βόμβα», καθώς ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει στην άκρη την περίπτωση του Ναν, πολύ απλά γιατί ο βασικός στόχος ή για την ακρίβεια ο μοναδικός είναι ο Αμερικανός σούπερ σταρ της Μονακό.

Γενικότερα, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί μια φημολογία στην Ευρώπη, που γίνεται όλο και πιο έντονη σχετικά με τον Τζέιμς και τον Ολυμπιακό, με τον 32χρονο σκόρερ να φέρεται διατεθειμένος εφόσον μείνει ελεύθερος να υπογράψει στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Η άφιξη του Κέμπα Γουόκερ έχει προβληματίσει τον Τζέιμς, ενώ η σχέση του με τον Σάσα Ομπράντοβιτς δεν είναι και η καλύτερη δυνατή και έχουν έρθει σε ρήξη με αποτέλεσμα να θέλει να λύσει τη συνεργασία του με τους Μονεγάσκους, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Αυτό βέβαια δεν είναι τόσο απλό, καθώς δεσμεύεται μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και μάλιστα με ένα ιδιαίτερα παχυλό συμβόλαιο, όμως είναι δεδομένη η επιθυμία του να αποχωρήσει και ψάχνει να βρει τη «χρυσή τομή». Εφόσον μείνει ελεύθερος, οι Σέρβοι αποκαλύπτουν ότι ο Τζέιμς τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και πιθανότατα θα επισημοποιηθεί το σπουδαίο deal που θα τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοσίευμα τονίζει ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά σχετικά με την περίπτωση του Μάικ Τζέιμς, ενώ μιλάει και με αριθμούς, αφού λέει ότι ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να δώσει και 1 εκατ. ευρώ για το buy out.

Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και ο λόγος που οι Πειραιώτες άφησαν στο… συρτάρι την περίπτωση του Ναν και δεν πρόκειται να τον περιμένουν άλλο, αφού όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, έχουν βάλει στο… σημάδι έναν παίκτη που αν τον αποκτήσουν θα αλλάξουν τις ισορροπίες στην Euroleague

Δείτε το δημοσίευμα:

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024