Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Φιλαδέλφεια: Γιατί δεν αποκλείστηκε ο χώρος της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή

Νέα Φιλαδέλφεια: Γιατί δεν αποκλείστηκε ο χώρος της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή

Συνεργεία του Δήμου καθάρισαν σχολαστικά το σημείο της δολοφονίας – Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, κατά την οποία Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη βοήθεια Ελλήνων ομοϊδεατών τους, έσπασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους και χτυπούσαν αδιακρίτως, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει η εγκληματική αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ η οποία, αν και είχε ενημερωθεί εγκαίρως από πολλαπλές πηγές για την επικινδυνότητα του αγώνα και την έλευση των Κροατών στη χώρα, επέδειξε μηδενικά αντανακλαστικά.

Μεγάλη είναι η συζήτηση γύρω από το γιατί ο τόπος που άφησε την τελευταία του πνοή ο 29χρονος, δεν αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή, ενώ μάλιστα, και σύμφωνα με εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, συνεργεία του δήμου την επόμενη ημέρα τον καθάρισαν σχολαστικά και προτού ληφθούν απαραίτητα δείγματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

«Δεν αποκλείστηκε ο χώρος λόγω κόσμου και φασαρίας»

Πηγές της Αστυνομίας, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης στα «Νέα» και το «Βήμα», σημειώνουν πως στον χώρο που δολοφονήθηκε ο 29χρονος θα έπρεπε να είχαν τοποθετηθεί κορδέλες προκειμένου να αποκλειστεί, με την ευθύνη να βαραίνει την αρμόδια υπηρεσία που ερευνά την υπόθεση και όχι τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαιολογία που προέβαλαν οι υπεύθυνοι ήταν ότι στο σημείο δεν υπήρξε σύντομος αποκλεισμός του χώρου εξαιτίας του κόσμου και της φασαρίας που υπήρχαν, με αποτέλεσμα κρίσιμα στοιχεία που θα οδηγούσαν στην ταυτοποίηση του δράστη ή των δραστών, να έχουν χαθεί.

Αύριο τα αποτελέσματα για το DNA στα νύχια του Μιχάλη

Όπως έχει γίνει γνωστό, από όλους τους συλληφθέντες που κρατούνται στη ΓΑΔΑ, έχει ληφθεί δείγμα DNA, καθώς στη σορό του άτυχου 29χρονου εντοπίστηκε γενετικό υλικό του δράστη.

Αύριο αναμένονται και τα αποτελέσματα για το αν έχει βρεθεί ξένο DNA στα νύχια του Μιχάλη Κατσουρή, καθώς η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε εκχυμώσεις στα χέρια του, γεγονός που σηματοδοτεί την προσπάθειά του να αποφύγει τα θανατηφόρα χτυπήματα που δέχτηκε.

Sports in

Περιστέρι: Στην καλύτερη πεντάδα του Basketball Champions League ο Ράγκλαντ (pic)

Ο Τζο Ράγκλαντ ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας του Basketball Champions League για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024