
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμφώνησε με την Γουέστ Χαμ για τον Μαγκουάιρ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την Γουέστ Χαμ για την πώληση του Χάρι Μαγκουάιρ.
Η Γουέστ Χαμ συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του Χάρι Μαγκουάιρ, που δεν υπολογιζόταν από τον Έρικ Τεν Χαγκ.
Ο Άγγλος αμυντικός έχασε την αρχηγία του τον τελευταίο μήνα, αφού ο Ολλανδός προπονητής έχει δείξει εδώ και καιρό πως δεν τον θέλει στην ομάδα του, επειδή δεν ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίζει.
Πλέον, μένει να συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής με την ομάδα από το Λονδίνο ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στα «σφυριά».
Ο Μαγκουάιρ κόστισε 87 εκατομμύρια ευρώ στην Γιουνάιτεντ, που τον έκανε τον ακριβότερο αμυντικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αγοράζοντάς τον από την Λέστερ, αλλά την προηγούμενη βδομάδα ο Γκβάρντιολ και η Μάντσεστερ Σίτι «έσπασαν» το ρεκόρ.
Ο Άγγλος διεθνής δεν πίστωσε τα χρήματα που δόθηκαν για εκείνον, με αποτέλεσμα να ψάξει η ομάδα να τον πουλήσει, ενώ έχει βρεθεί και ο αντικαταστάτης του.
West Ham have reached an agreement in principle with Manchester United for Harry Maguire on £30m fee ?⚒️
The verbal agreement is subject to final, key points on deal structure still under discussion but fee now agreed, as per Sky.
Personal terms, to be discussed soon. pic.twitter.com/cIcr0L5fR4
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 9, 2023
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χάος σε εστιατόριο του Λος Άντζελες – «Γαύγιζε, ούρλιαζε και κυκλοφορούσε με μαχαίρι»
- Αριστείδης Μπαλτάς: Παραίτηση με αιχμές για την ηγεσία της Νέας Αριστεράς – Η διαρροή που τον εξώθησε στην έξοδο
- Euroleague Final-4: Άνοιξε η πλατφόρμα της μεταπώλησης των εισιτηρίων
- Η Ρωσία διεκδικεί 249 δισ. δολάρια για δέσμευση περιουσιακών στοιχείων από την ΕΕ – Ζητά αποκατάσταση ζημιών
- Περιστέρι: Νέες αποκαλύψεις για τα 6 αδερφάκια που ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες – Εικόνες μέσα από το σπίτι
- Η αόρατη αλήθεια της φωνής: Αυτό είναι μυστικό για να αναγνωρίζεις έναν ψεύτη
