Στα βουνά της Καλαμπάκαςαναζητούν οι Αρχές τον άνδρα που πυροβόλησετον αδερφό του το μεσημέρι της Τετάρτης και τράπηκε σε φυγή.
Για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση από την αστυνομία.
Σύμφωνα με το Trikalanews.gr ο δράστης αφότου πυροβόλησε τον αδερφό του, σχεδόν εξ επαφής, τράπηκε σε φυγή ημίγυμνος και μέσα στα αίματα και αρχικά φαίνεται ότι είχε κρυφτεί στο μαντρί του.
Άφησε στο σπίτι του το όπλο
Το όπλο της συμπλοκής, ένα μονόκαννο με το οποίο πυροβόλησε τον αδερφό του, ο δράστης φέρεται να το άφησε πίσω του και ύστερα να διέφυγε στα βουνά της περιοχής, μια περιοχή δύσβατη, την οποία όμως, ως κτηνοτρόφος, γνωρίζει πολύ καλά.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων με σοβαρά τραύματα και στα δύο πόδια καθώς ο πυροβολισμός που δέχτηκε ήταν σχεδόν εξ επαφής. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί η διακομιδή του στην Λάρισα.
Χρόνιες οι διαμάχες ανάμεσα στα δύο αδέρφια
Ο καυγάς μεταξύ των δύο αδερφών, τα σπίτια των οποίων μάλιστα βρίσκονται στην ίδια αυλή, ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης παρουσία κι άλλων οικείων προσώπων αλλά πολύ γρήγορα τα πράγματα ξέφυγαν.
Ο μεγαλύτερος αδερφός, ηλικίας 62 ετών πήρε το όπλο και έριξε στον αδερφό του, 58 ετών, μπροστά στα έντρομα μάτια των συγγενών τους.
Κάτοικοι του χωριού αναφέρουν πως οι διαμάχες τους κρατάνε χρόνια, αλλά ποτέ δεν περίμεναν να έχουν τέτοια κατάληξη.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).