
Κρήτη: Επείγουσα αεροδιακομιδή 48χρονου ασθενή σε κώμα από την Κάλυμνο
Ο άνδρας αντιμετωπίζει χρόνια και σοβαρότατα προβλήματα υγείας
Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στην Κρήτη από το νοσοκομείο Καλύμνου 48χρονος άνδρας ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα με την υγεία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο 48χρονος νοσηλεύονταν επί περίπου τρεις ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Καλύμνου ωστόσο χτες το απόγευμα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία.
Αμέσως οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι ο ασθενής επείγει να διασωληνωθεί αφού βρίσκονταν σε κωματώδη κατάσταση ενώ ταυτόχρονα διέταξαν την κατεπείγουσα αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο της Κρήτης.
Σε χρόνο ρεκόρ στήθηκε μία γέφυρα ζωής με τον 48χρονο να βρίσκεται πλέον διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται πλέον ως ιδιαίτερα βαριά και κρίσιμη.
Σημειώνεται ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει χρόνια και σοβαρότατα προβλήματα υγείας.
- Οι Σέρβοι για Σπανούλη κι Eρυθρό Αστέρα: «Σοβαρή στασιμότητα, πρώτο φαβορί ο Ναβάρο»
- Πάτρα: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με θύματα πατέρα και γιο
- Οι νέοι κουράστηκαν από το dating και μένουν single – Το solo maxxing γίνεται επιλογή ζωής
- Λυκαβηττός: Τρόμος για 22χρονη – Άγνωστος την ακολούθησε και της επιτέθηκε
- Ο Άντριου Μακάρθι δεν φίλησε ποτέ την Λάιζα Μινέλι
- Τραμπ: «Λίγη σιωπή θα έκανε καλό» – Δεν έχει ενημερωθεί για αναστολή των συνομιλιών με την Τεχεράνη



