Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από το βράδυ της Τρίτης (8/8) στην Αττική Οδό λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος.
Συγκεκριμένα θα παραμείνουν κλειστές από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 08/08/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 09/08/2023:
η έξοδος προς Λ. Ηρακλείου (έξοδος 9) στο ρεύμα προς Ελευσίνα και
η είσοδος από Λ. Ηρακλείου (είσοδος 9) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
Κατά τη διάρκεια των εν λόγω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν:
για την πρώτη περίπτωση την έξοδο προς οδό Πλαπούτα (έξοδος 10Α), την έξοδο προς Λ. Κύμης (έξοδος 10Β) ή την έξοδο του κόμβου Μεταμόρφωσης (έξοδος 8) και
για τη δεύτερη περίπτωση τις εισόδους από κόμβο Μεταμόρφωσης (είσοδος 8) ή από Λ. Κύμης (είσοδος 10).
Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic).
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).