
Στο Ισράηλ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας
Τι περιλαμβάνει η ατζέντα της συνάντησης με τον Ισραηλινό ομόλογο του
Ο Νίκος Δένδιας πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα 7 Αυγούστου επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ. Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρει ότι: «Εγκάρδια υποδοχή από τον Ισραηλινό ομόλογό μου, Γιοάβ Γκάλαντ, στο υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ».
«Θα συζητήσουμε για την εμβάθυνση της Στρατηγικής Αμυντικής Σχέσης Ελλάδας-Ισραήλ και τη συνεργασία μας για την προώθηση της ασφάλειας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή μας», προσθέτει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Ακόμη, λόγω μεγαλύτερης διάρκειας του προγράμματος συναντήσεων του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, στο υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ, η επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων – η οποία είχε προγραμματιστεί για την ίδια ημέρα- θα γίνει τελικά σε προσεχές χρονικό διάστημα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Cordial welcome by my Israeli counterpart, Mr. @yoavgallant, at the Ministry of Defence of Israel. We will discuss on deepening the ???? Strategic Defence relation and on promoting security and stability in our broader region. pic.twitter.com/Sy0JANL9Q4
— Nikos Dendias (@NikosDendias) August 7, 2023
- Καιρός: Σκηνικό φθινοπώρου και ξαφνική νεροποντή στην Αθήνα – Βγήκαν ξανά ομπρέλες και αδιάβροχα
- ΜΙΔΑ: «Μπλόκο» σε επιδόματα και ακίνητα – Τι αλλάζει
- LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι
- Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του στην Μάλτα για τα Final Four σε άνδρες και γυναίκες
- Κρήτη: Η δράση της συμμορίας στα Βορίζια – Αθώοι δηλώνουν οι συλληφθέντες
- Υπόθεση Έπσταϊν: Η βρετανική αστυνομία ερευνά δύο καταγγελίες για κακοποίηση ανηλίκων
