Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη – Γκοφ 0-2: Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Αμερικανίδας

Σάκκαρη – Γκοφ 0-2: Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Αμερικανίδας

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Κόκο Γκοφ στον τελικό του Ουάσινγκτον open και γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση και υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Κόκο Γκοφ και ηττήθηκε στον τελικό του Ουάσινγκτον Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 2-0 (2-6, 3-6) από την ανώτερη στον σημερινό τελικό αντίπαλό της.

Ήττα σε ακόμη ένα τελικό για την Μαρία Σάκκαρη, αυτήν την φορά απέναντι στην Κόκο Γκοφ στο Open της Ουάσινγκτοτ με 2-0 σετ, φτάνοντας έτσι τους 7 χαμένους τελικούς στην καριέρα της, από τους οποίους οι 6 είναι σερί.

Από την άλλη, η 19χρονη Γκοφ έφτασε σε μία έυκολη -σχετικά- επικράτηση και με την κατάκτηση του τίτλου ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στο τουρνούα της Ουάσινγκτον.

Τα πολλά λάθη δεν άφησαν την Σάκκαρη να βρει ρυθμό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Γκοφ δεν υπέπεσε και εκείνη σε λάθη. Ωστόσο, η α19χρονη αμερικανίδα δυσκόλεψε πάρα πολύ την 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια με τα πολύ καλά της σερβίς (1-7 άσοι). Επίσης, η Σάκκαρη αντιμετώπισε τεράστια δυσκολία στο να δίνει απαντήσεις στα διαγώνια χτυπήματα της Γκοφ.

Το μοναδικό «ψεγάδι» της Γκοφ (πέρα από τα λάθη της) ήταν πως δυσκολεύτηκε να βρει απαντήσεις όταν κάποοιοι πόντοι οδηγήθηκαν σε «ράλι» με την Μαρία να το εκμεταλλεύεται κυρίως στην αρχή του δεύτερου σετ.

Το ματς

Ξεκίνησε στο πρώτο σετ νωθρά η Σάκκαρη και η 19χρονη Αμερικανίδα προηγήθηκε με 3-0, κάνοντας break. Η Σακ μείωσε σε 3-2 με δικό της break, αλλά η συνέχεια είχε πρωταγωνίστρια της Γκοφ που πήρε το σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά με break και προηγήθηκε με 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε από την Αμερικανίδα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με νέο break προηγήθηκε 3-2, αλλά στην συνέχεια δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική και ηττήθηκε με 6-3.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024