Συναγερμός στη Χαλκίδα – Τούρκος ναυτικός εντοπίστηκε νεκρός σε φορτηγό πλοίο
Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, η οποία θα αποκαλύψει τα αίτια θανάτου.
Συναγερμός σήμανε στην το πρωί της Κυριακής (6/8) στην Εύβοια, καθώς ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε φορτηγό πλοίο που βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Χαλκίδας.
Σύμφωνα με το Λιμενικό πρόκειται για 70χρονο ναυτικό με ειδικότητα μάγειρα που εντοπίστηκε σε φορτηγό πλοίο σημαίας Παλάου.
Ο ναυτικός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός της καμπίνας του. Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, ενώ ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ.
Ο 70χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα πρόκειται για Τούρκο ναυτικό και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως ο θάνατός του πιθανότατα οφείλεται σε παθολογικά αιτία.
Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, που θα φέρει στο φως τα αίτια του θανάτου του 70χρονου ναυτικού.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό
«Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, για θάνατο 70χρονου αλλοδαπού ναυτικού, ειδικότητας μάγειρα, επί Φ/Γ πλοίου σημαίας Παλάου, το οποίο βρισκόταν πλαγιοδετημένο στο νότιο λιμένα Χαλκίδας.
Ειδικότερα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός της καμπίνας του. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ο 70χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών».
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- Η διατροφή που κρατά το κουνέλι σας υγιές, δραστήριο και χαρούμενο
- Οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 – Ποιοι κυριαρχούν, ποιοι υποχωρούν και πού βρίσκεται η Αθήνα
- Θεσσαλονίκη: Τρόμος σε πτήση – Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης
- Λάσπη στον ανεμιστήρα από Π.Μαρινάκη κατά Τσίπρα – Καμία απάντηση στο «κατηγορώ» του προέδρου της ΕΛΑΣ κατά κυβέρνησης
- Άννα Μαρία Ηλιάδου: Το εντυπωσιακό μοντέλο του GNTM 2 στη Μύκονο
- Παραιτήθηκε από γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Καλαματιανός – «Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα»
- «Προτάσεις και από την Ελλάδα για τον Τζόουνς-Γκαρσία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442