Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συναγερμός στη Χαλκίδα - Τούρκος ναυτικός εντοπίστηκε νεκρός σε φορτηγό πλοίο

Συναγερμός στη Χαλκίδα – Τούρκος ναυτικός εντοπίστηκε νεκρός σε φορτηγό πλοίο

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, η οποία θα αποκαλύψει τα αίτια θανάτου.

Συναγερμός  σήμανε στην το πρωί της Κυριακής (6/8) στην Εύβοια, καθώς ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε φορτηγό πλοίο που βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το Λιμενικό πρόκειται για 70χρονο ναυτικό με ειδικότητα μάγειρα που εντοπίστηκε σε φορτηγό πλοίο σημαίας Παλάου.

Ο ναυτικός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός της καμπίνας του. Στο σημείο μετέβησαν  στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, ενώ ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Ο 70χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα πρόκειται για Τούρκο ναυτικό και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως ο θάνατός του πιθανότατα οφείλεται σε παθολογικά αιτία.

Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, που θα φέρει στο φως τα αίτια του θανάτου του 70χρονου ναυτικού.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό

«Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, για θάνατο 70χρονου αλλοδαπού ναυτικού, ειδικότητας μάγειρα, επί Φ/Γ πλοίου σημαίας Παλάου, το οποίο βρισκόταν πλαγιοδετημένο στο νότιο λιμένα Χαλκίδας.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός της καμπίνας του. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ο 70χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024