Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυροβολισμοί στη Συγγρού: «Με χτύπησαν χωρίς να φταίω - Με μπέρδεψαν με άλλον» - Τι είπε ο οδηγός ταξί

Πυροβολισμοί στη Συγγρού: «Με χτύπησαν χωρίς να φταίω – Με μπέρδεψαν με άλλον» – Τι είπε ο οδηγός ταξί

Ο οδηγός ταξί που δέχτηκε πυροβολισμούς στη Συγγρού τα ξημερώματα του Σαββάτου μιλά για το περιστατικό που του άφησε έναν σοβαρό τραυματισμό

Ο οδηγός ταξί τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Αυγούστου βρισκόταν έξω από νυχτερινό κλαμπ στη Συγγρού όταν ξαφνικά δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα άνοιξαν πυρ εναντίον του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

Ο ίδιος μιλώντας στο STAR, ανέφερε πως δεν έχει ακόμα καταλάβει τον λόγο που δύο άγνωστοι σε αυτόν άνδρες τον πυροβόλησαν και δήλωσε άγνοια για τους λόγους της επίθεσης.

«Βλέπω μια μηχανή να έρχεται. Μπαμ, μπαμ και με πυροβολεί. Πέφτω κάτω… Πάγωσα τελείως. Μου έχει κάνει ζημιά στο πόδι. Έχω φάει μία σφαίρα στο μηρό. Μου έχει σπάσει το κόκκαλο και πρέπει να κάνω χειρουργείο. Θέλει αποκατάσταση δύο – τρεις μήνες» είπε αρχικά ο οδηγός ταξί.

Και συμπλήρωσε: «Έγινε μία φασαρία κάποια στιγμή εκεί πέρα. Απ’ έξω είχαν μαζευτεί. Κάποιοι έπαιζαν ξύλο, δεν κατάλαβα τι και πώς. Εγώ πήρα μια δουλειά, έφυγα. Πήγα την κούρσα μου και ξαναγύρισα. Με πυροβόλησαν χωρίς να φταίω. Μπήκαν κάποιοι άλλοι στη μέση και με μπέρδεψαν με κάποιον άλλον;».

Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Οι δράστες αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ. ενώ δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια σύλληψη. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και το «Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος στο in «εξετάζεται εάν η ένοπλη επίθεση εις βάρος του 29χρονου οδηγού ταξί να προέρχεται από άτομα -πιθανόν αλλοδαπούς από το πρώην ανατολικό μπλοκ- που έχουν συσχετισθεί και με το κύκλωμα σωματεμπορίας που εξάρθρωσε στις αρχές Ιουλίου η ΕΛ.ΑΣ ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή οι αστυνομικοί».

Μάλιστα όπως αναφέρει στο ίδιο άρθρο είναι πιθανό το σενάριο ο οδηγός ταξί να έχει δεχθεί τα πυρά από λάθος του δράστη ο οποίος τον συνέδεσε εσφαλμένα με επεισόδιο που είχε προκληθεί λίγο νωρίτερα σε γειτονικό νυκτερινό κέντρο.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024