Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιταλοί ήρθαν για να βρουν τον παράδεισο και έζησαν την κόλαση - «Φόλιασαν» τα σκυλιά τους

Ιταλοί ήρθαν για να βρουν τον παράδεισο και έζησαν την κόλαση – «Φόλιασαν» τα σκυλιά τους

Την απόλυτη φρίκη έζησαν Ιταλοί τουρίστες που επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές του μαζί με τα δύο σκυλιά τους

Ήρθαν για διακοπές στην Ελλάδα επιλέγοντας το ιδανικό μέρος βάσει της σύνθεσης της «οικογένειας», ώστε να περάσουν και οι τέσσερις υπέροχα. Δύο Ιταλοί με τα δύο αγαπημένα σκυλιά τους επέλεξαν την Σαπιέντζα, ένα μικρό νησάκι κοντά στη Μεθώνη για τις διακοπές τους.

Ωστόσο, αντί για ονειρικές διακοπές που θα διηγούνταν στους φίλους τους για χρόνια δείχνοντας βίντεο με τα σκυλιά να κουνάνε χαρούμενα τις ουρές τους, έζησαν την απόλυτη φρίκη. Στο νησί υπήρχαν φόλες και τα σκυλιά τους δηλητηριάστηκαν. Βλέποντας τα σκυλιά τους να υποφέρουν και να χαροπαλεύουν τα μετάφεραν στο Κέντρο Υγείας της Πύλου όπου όμως στάθηκε αδύνατο να τα σώσουν.

Ξεκίνησαν τέσσερις και επιστρέφουν δύο. Γιατί ακριβώς αυτό νιώθουν όσοι έχουν ζώα ότι έχασαν μέλη της οικογένειας τους. Δύο αθώα πλάσματα πέθαναν και δύο άνθρωποι βυθίστηκαν στην θλίψη και το πένθος, γιατί κάποιοι ασυνείδητοι και ανόητοι γέμισαν το νησί με φόλες χωρίς καμία προειδοποίηση για να προστατεύσουν οι ιδιοκτήτες ζώων τα κατοικίδιά τους.

Μια κτηνωδία που εξακολουθεί -δυστυχώς- να είναι πολύ διαδεδομένη στην ελληνική επαρχία και όσο δεν λαμβάνονται μέτρα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Την ανάρτηση έχουν αναδημοσιεύσει πλήθος ανθρώπων, μεταξύ τους και επώνυμοι, που τους σφίγγει το στομάχι με τη φωτογραφία των δύο νεκρών σκυλιών στο διάδρομο του κέντρου υγείας, τα οποία βρήκαν τραγικό θάνατο γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι ανεύθυνοι σε βαθμό επικινδυνότητας άνθρωποι.

Για όσους δε σπεύσουν να κάνουν αυτές τις θυσίες στο βωμό του λαϊκισμού, με τις παντελώς κενές και απολύτως αποπροσανατολιστικές συγκρίσεις του είδους «ενώ πεθαίνουν παιδιά κάποιοι θρηνούν για σκυλιά και γατιά», -λες και υπάρχει συγκεκριμένη ποσότητα ευαισθησίας και στεναχώριας που καλείται ο καθένας να μοιράσει- ας σκεφτούν ότι αυτού του είδους η ανθρώπινη επιπολαιότητα μπορεί να αποβεί μοιραία και για την ανθρώπινη ζωή. Πολλάκις δε έχει δυστυχώς αποδειχθεί ότι όποιος δεν σκέφτεται και δεν σέβεται το δικαίωμα στη ζωή είναι επικίνδυνος για όλα τα έμβια όντα.

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024