Τροχαίο με εγκατάλειψη Τρίκαλα: Τον χτύπησε και τον άφησε αβοήθητο στην άσφαλτο
Ο άτυχος 69χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
- Ο Χιου Τζάκμαν δεν ξεκολλάει πάνω από την Σάτον Φόστερ και το διαδίκτυο δεν μπορεί να το αντέξει
- Οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ έκανε ελιγμούς – Του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα για 5 χρόνια
- Σε ποιους δρόμους της Βόρειας Ελλάδας εξακολουθούν να είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες
- «Στενά κομματική η επιλογή Τασούλα - Κατώτερος των περιστάσεων ο Μητσοτάκης» λέει ο Φάμελλος
Σοκαριστικό τροχαίο στα Τρίκαλα. Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 69χρονος μοτοσικλετιστής. Ο οδηγός του αυτοκινήτου τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στον δρόμο.
Το ανατριχιαστικό τροχαίο με εγκατάλειψη στα Τρίκαλα σημειώθηκε στον κόμβο Μεγαλοχωρίου όταν ένα αυτοκίνητο χτύπησε τη μηχανή που οδηγούσε ένας 69χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr ο αναβάτης του δικύκλου βρέθηκε στην άσφαλτο σοβαρά τραυματισμένος, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το θύμα του και εξαφανίστηκε.
Ο άτυχος 69χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων και από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στη Λάρισα.
Η αστυνομία, έχοντας κάποια στοιχεία στη διάθεσή της από αυτόπτες μάρτυρες, αναζητεί τον ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις