Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ένα μοναδικό φωτογραφικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο των ζυμαρικών της Melissa

Ένα μοναδικό φωτογραφικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο των ζυμαρικών της Melissa

Όσοι χρησιμοποιούν το μετρό έχουν ήδη ταξιδέψει μέσα από το φωτογραφικό φακό του Τάσου Βρεττού στο θεσσαλικό κάμπο, εκεί που η Melissa δημιουργεί τα ζυμαρικά που τόσο έχουμε αγαπήσει.

Από το σιτάρι της Θεσσαλίας που με φροντίδα και μεράκι καταλήγει σε ένα γευστικότατο πιάτο ζυμαρικών στην κουζίνα μας, μέχρι την πορεία μίας ιστορικής μάρκας ταξιδεύουμε μέσα από τις εικόνες του φωτογράφου Τάσου Βρεττού. Όσοι χρησιμοποιούν το μετρό θα έχουν την ευκαιρία, μέχρι τις 6 Αυγούστου, να το δουν ντυμένο στα χρώματα της Melissa, σε ένα οδοιπορικό φωτογραφίας με εικόνες που θα σας συναρπάσουν. Ούσα η ίδια ερασιτέχνης φωτογράφος χάθηκα στα χρώματα, στην ατμόσφαιρα των εικόνων και στο συναίσθημα που άλλοτε έχει χρώμα χρυσαφί όπως τα στάχια, άλλοτε μοσχομυρίζει φρεσκοκομμένη πιπεριά στον πάγκο της κουζίνας. Η γη, ο ουρανός, το σιτάρι και ο άνθρωπος γεμίζουν μοναδικά τα πλάνα του λευκώματος που μπορούμε όλοι να χαρούμε σε άλλες διαστάσεις, στο πολύβουο μετρό της πόλης.

Ο γνωστός φωτογράφος βρέθηκε στο θεσσαλικό κάμπο και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Melissa και δημιούργησε ένα λεύκωμα φόρο τιμής στον καρπό του σιταριού που θρέφει τόσες δεκαετίες, γενεές ανθρώπων που ζουν στον ελλαδικό χώρο. Ένα μοναδικό οδοιπορικό με στιγμιότυπα από όλη τη διαδικασία παραγωγής με πραγματικές εικόνες ανθρώπων και φυσικών τοπίων που μαρτυράνε τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της εταιρείας, των παραγωγών της Ακαδημίας Σίτου και ημών των καταναλωτών, σε μία ιστορία διαχρονικής αγάπης για ζυμαρικά άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Γιατί τα ζυμαρικά ήταν, είναι και θα είναι μία τοπ επιλογή στο τραπέζι μας. Μάλιστα αν επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα της εταιρείας θα βρείτε δεκάδες συνταγές που θα σας λύσουν τα χέρια, για κρεατοφάγους και χορτοφάγους, με κάθε λογής ζυμαρικό, για κατσαρόλα και φούρνο, με ή χωρίς επώνυμη υπογραφή κάποιου σεφ. Δείτε τες, αξίζει τον κόπο και σίγουρα από τις φωτογραφίες και μόνο θα βάλετε νερό στην κατσαρόλα!

Επιστρέφοντας στο θέμα μας, καθότι ως μακαρονού είναι εύκολο να χαθώ στις συνταγές στο melissa.gr, η αφορμή για τη δημιουργία αυτού του φωτογραφικού λευκώματος ήταν η νέα συσκευασία της Melissa που σηματοδοτεί το όραμα της εταιρείας για ένα βιώσιμο κόσμο που τρέφεται και ζει ποιοτικά. Μία up to date εταιρεία όπως η Melissa, έχοντας μία πορεία ήδη τριών γενεών, παντρεύει τη γνώση και τις αξίες του παρελθόντος με το σήμερα, έχοντας ως βάση την ποιότητα και τη γεύση που φροντίζει να μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των παραγωγών ζυμαρικών στην Ελλάδα, με τα προϊόντα της να εξάγονται σε περισσότερες από 45 χώρες, κατέχοντας περισσότερο από το 30% της εγχώριας αγοράς.

Εντυπωσιακό επίσης είναι το γεγονός ότι η Melissa παράγει ετησίως περισσότερους από 60.000 τόνους ζυμαρικών σε ένα από τα μεγαλύτερα καθετοποιημένα συγκροτήματα μύλου και μακαρονοποιείου στην Ευρώπη!

Όπως θα δείτε και εσείς η νέα συσκευασία δίνει μία αίσθηση θαλπωρής και οικειότητας, ισορροπώντας στην ιστορία της μάρκας και στη νέα εποχή που μας καλεί να γίνουμε μέλη αυτής της μεγάλης οικογένειας των αγαπημένων μας ζυμαρικών. Βγάλτε το παστίτσιο από το φούρνο και έρχομαι!

Sports in

Ανανεώνει με τους Κινγκς ο Μπράουν- Τι σημαίνει αυτό για τον Βεζένκοφ

Οι Σακραμέντο Κινγκς σκέφτονται να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Μάικ Μπράουν και μάλιστα με αυξημένες αποδοχές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024