Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πυροβολισμοί στον Κολωνό: Ένας τραυματίας - Αστυνομικός άνοιξε πυρ

Πυροβολισμοί στον Κολωνό: Ένας τραυματίας – Αστυνομικός άνοιξε πυρ

Αστυνομικός άνοιξε πυρ εναντίον άνδρα στη συμβολή των οδών Παλαμιδίου και Λένορμαν

Ένα σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς συνέβη το πρωί της Τρίτης στον Κολωνό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ειδικός φρουρός άνοιξε πυρ μετά από καταδίωξη εναντίον άνδρα που φέρεται να είναι ύποπτος για ληστεία τράπεζας, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομιστεί με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. ενεργοποιήθηκε τις πρωινές ώρες σε κατάστημα τράπεζας στην περιοχή της Ομόνοιας το κουμπί πανικού για εν εξελίξει ληστεία. Στη συνέχεια ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και ο διευθυντής ασφαλείας της τράπεζας ακολούθησαν τον ύποπτο που έφυγε με τα πόδια από το κατάστημα και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τότε έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ έγινε καταδίωξη και εντόπισαν τον ύποπτο στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Παλαμηδίου όπου φαίνεται ότι έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της  ΕΛ.ΑΣ ο άνδρας επιχείρησε να επιτεθεί και να τραυματίσει δύο αστυνομικούς «ένας εκ των οποίων έκανε, αμυνόμενος, χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού, τραυματίζοντας το δράστη».

Μάρτυρας αναφέρει ότι άκουσε δύο πυροβολισμούς

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην ΕΡΤ είπε ότι άκουσε δύο πυροβολισμούς: «Άκουσα δύο πυροβολισμούς. Δούλευα εκείνη την ώρα και είδα ξαφνικά αστυνομία και να γίνεται πανικός»

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Πρωινές ώρες σήμερα, σε κατάστημα Τράπεζας στην περιοχή της Ομονοίας, ενεργοποιήθηκε από υπάλληλο της Τράπεζας το κουμπί πανικού για εν εξελίξει ληστεία.

Αστυνομικός, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, έξωθεν του καταστήματος την ώρα της ληστείας και από κοινού με το διευθυντή ασφαλείας της τράπεζας, ακολούθησαν πεζοί το δράστη, ο οποίος εξήλθε του καταστήματος έχοντας αφαιρέσει χρηματικό ποσό, ενημερώνοντας παράλληλα το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Άμεσα κατέφθασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Ο δράστης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε χρηματικό ποσό, αποπειράθηκε με αιχμηρό αντικείμενο να τραυματίσει δύο αστυνομικούς, ένας εκ των οποίων έκανε, αμυνόμενος, χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού, τραυματίζοντας το δράστη.

Από το σημείο διερχόταν ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς για να παραλάβει το δράστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024