
Χαμός στην Σκωτία με το «μαϊμού» πέναλτι της Ρέιντζερς: «Επρεπε να αποβληθεί»
Το χθεσινό πέναλτι που έδωσε ο ΜαΚλιν στον Κάντγουελ κατά του Πασχαλάκη, σχολιάστηκε αρνητικά από Σκωτσέζο πρώην διαιτητή, ο οποίος μάλιστα ζήτησε κόκκινες κάρτες για τέτοιου είδους «βουτιές».
Με μια κακή και παράλογη απόφαση, ο διαιτητής Στίβεν ΜαΚλίν, έδωσε στην Ρέιντζερς χθες ένα πέναλτι με το οποίο οι Σκωτσέζοι ισοφάρισαν σε 1-1.
Σε αυτήν την φάση ο Κάντγουελ φαίνεται να «βουτάει» κανονικά σε έξοδο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ξεγελώντας τον διαιτητή ο οποίος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την νίκη με 1-3. Την φάση του 50ου λεπτού δεν έμεινε ασχολίαστη ακόμα και από τους ίδιους του Σκωτσέζους, οι οποίοι ανέφεραν πως ήταν μια τραγική απόφαση.
Ιδιαίτερα, ο Σκωτσέζος παλαίμαχος διαιτητής της πρώτης κατηγορίας, Ντες Ρόουτς σχολίασε πως τέτοιες κινήσεις (σαν αυτή του Κάντγουελ) είναι απαράδεκτες και πως πρέπει να τιμωρούνται με κόκκινη κάρτα ώστε να σταματήσουν οι ποδοσφαιριστές να κάνουν κάτι ανάλογο.
Πιο συγκεκριμένα είπε: «Είναι μια ξεκάθαρη βουτιά. Το έψαχνε και το πήρε. Ο διαιτητής πρέπει να είναι δυνατός σε τέτοιες περιπτώσεις. Πάντα έλεγα ότι πρέπει να τιμωρείται με κόκκινη κάρτα κάτι τέτοιο. Είναι εξαπάτηση.
Οποιοσδήποτε παίκτης – και όχι μόνο ο Κάντγουελ – θα πρέπει να έχει την ίδια τιμωρία. Οι διαιτητές πρέπει να είναι δυνατοί σε αυτό. Το VAR θα είχε εμπλακεί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της κανονικής περιόδου και ο Στίβεν ΜαΚλιν θα είχε μια προτροπή να ξανά δει μια απόφαση του στην οθόνη του γηπέδου και να ανατρέψει την απόφασή του, κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα είχε κάνει».
Ενώ συνέχισε «Όπως λέω, αυτό είναι ένα θέμα που με καίει πραγματικά. Η τιμωρία για την «βουτιά»είναι μια κίτρινη κάρτα και αυτό δεν είναι αρκετό. Μισώ πολύ το θέατρο και νομίζω πως είναι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτό».
Δείτε τη βουτιά στο 2:48

- «Πάμε μια βόλτα;»: Την Κυριακή έρχεται το β’ μέρος του αφιερώματος στον Λάκη Λαζόπουλο
- Άγρια κόντρα και ξέσπασμα Δουδωνή κατά Κωνστατοπούλου για τις ανεξάρτητες αρχές στη Βουλή: «Υπηρετείτε σχέδιο»
- Ινδός δισεκατομμυριούχος προσφέρεται να σώσει τους αδέσποτους «ιπποποτάμους του Εσκομπάρ»
- ΠΑΣΟΚ: Ήξερε η κυβέρνηση για την ενέργεια των ισραηλινών σκαφών στο Global Sumud Flotilla;
- Αντετοκούνμπο: «Το 2027 ξανά στην Εθνική – Θέλω ένα ακόμη πρωτάθλημα ΝΒΑ»
- Νέα αποχή των δικαστικών υπαλλήλων: «Δεν μπορεί να εξαρτάται από την τύχη αν θα γυρίσουμε στα παιδιά μας»


