
Σέρρες: Νεκρός βρέθηκε ο 73χρονος αγνοούμενος βοσκός
Τα ίχνη του αγνοούνταν από το Σάββατο
Νεκρός εντοπίστηκε ο 73χρονος βοσκός, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν είχε πάει το κοπάδι του για βοσκή, σε δασική περιοχή του Προμαχώνα Σερρών.
Η σορός του εντοπίστηκε στις 11.30 στην περιοχή του Ρούπελ, ενώ «φως» στα αίτια θανάτου του θα ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας με καταγωγή από την Ορεινή, που εδώ κι ένα χρόνο κατοικούσε στον Προμαχώνα και εργαζόταν σε κτηνοτρόφο της περιοχής για τη βοσκή κοπαδιού κατσικών, είχε πάει να βοσκήσει το κοπάδι του, αλλά τα ζωντανά επέστρεψαν το βράδυ μόνα τους στο χωριό και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνταν.
Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει ο αδελφός του και τα τελευταία 24ωρα ήταν σε εξέλιξη έρευνες από μικτά κλιμάκια αστυνομικών και πυροσβεστών, με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων αλλά και εθελοντών.
- Παλιός πύραυλος της SpaceX θα συντριβεί στη Σελήνη στις 5 Αυγούστου
- Επίσημο: Ανέλαβε την Μπαρτσελόνα ο Σέκουλιτς
- Heatwave Halts Deliveries in Athens During Peak Hours
- Κρήτη: Κλειστή και σήμερα η Κνωσός λόγω καύσωνα
- Νέα «επίθεση» μέσω TikTok από το ΚΚΕ – Παφίλης: «Σκέφτηκες ποτέ αν η ψήφος σου πήγε εκεί που την έριξες;»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος – «Όσα συμβαίνουν δεν αντιστοιχούν στις αξίες της Αριστεράς»

