Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Coldplay: Χαμός με την προπώληση εισιτηρίων – Ανακοινώθηκε και δεύτερη συναυλία στην Αθήνα

Coldplay: Χαμός με την προπώληση εισιτηρίων – Ανακοινώθηκε και δεύτερη συναυλία στην Αθήνα

Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια των Coldplay μόλις άνοιξε η πλατφόρμα προπώλησης.

«Χαμός» επικράτησε το πρωί της Τρίτης 25 Ιουλίου στην πλατφόρμα προπώλησης εισιτηρίων όταν οι θαυμαστές των Coldplay στην Ελλάδα έσπευσαν να αγοράσουν ένα από τα πολυπόθητα εισιτήρια.

Οι Coldplay, μετά την τεράστια επιτυχία της sold out καλοκαιρινής περιοδείας του 2023 – που ολοκληρώθηκε με ένα θεαματικό show για τέταρτη συνεχή μέρα στο Άμστερνταμ – ανακοίνωσαν μια τρίτη σειρά ευρωπαϊκών ημερομηνιών για τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2024, ως μέρος του Music Of The Spheres World Tour που έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ πωλήσεων έως τώρα.

Για πρώτη φορά οι ημερομηνίες περιλαμβάνουν εμφανίσεις του συγκροτήματος και στην Ελλάδα. Η πρώτη φάση της προπώλησης ξεκίνησε την Τρίτη στις 09:00 το πρωί στο Coldplay.com και οι φανς κατάφεραν να «ρίξουν» την πλατφόρμα.

Έτσι, λόγω της μεγάλης ζήτησης το βρετανικό συγκρότημα ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram, ότι θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη συναυλία στην Αθήνα αλλά και στη Βουδαπέστη «λόγω της πρωτοφανούς ζήτησης στην προπώληση.

Η δεύτερη συναυλία τους, θα πραγματοποιηθεί μία μέρα μετά, στις 9 Ιουνίου και πάλι στο Ολυμπιακό στάδιο.

Χαμός στο Twitter

Φυσικά μόλις  η πλατφόρμα προπώλησης «έπεσε» οι θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν στο Twitter την επιθυμία τους να παρευρεθούν στη μεγάλη συναυλία.

Το show που δεν πρέπει να χάσει κανείς

Οι Coldplay δεν κάνουν μόνο μία συναυλία αλλά ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα.

Από την πρώτη μέρα του Music Of The Spheres World Tour τον Μάρτιο του 2022, οι Coldplay έχουν πουλήσει περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια εισιτήρια – ο μεγαλύτερος αριθμός εισιτηρίων που έχει πουληθεί για οποιαδήποτε περιοδεία τα τελευταία δύο χρόνια.

To tour έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς, και έχει αποσπάσει διακρίσεις όπως Favorite Touring Artist στα AMAs 2022 και Tour of The Year στα iHeartRadio Awards 2023.

Τον περασμένο μήνα, μια έκθεση από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης αποκάλυψε ότι η τρέχουσα περιοδεία των Coldplay έχει μέχρι στιγμής μειώσει τις εκπομπές CO2 κατά 47% σε σχέση με την προηγούμενη περιοδεία τους το 2016/17 (σε έναν υπολογισμό show προς show) και ότι έχουν φυτευθεί 5 εκατομμύρια δέντρα ανά τον κόσμο (ένα για κάθε εισιτήριο που έχει πουληθεί).

Τεράστιες φουσκωτές μπάλες που αναπαριστούσαν πλανήτες αιωρούνται πάνω από το κοινό, πυροτεχνικά εφέ και confetti στόλιζαν το σκηνικό. Οι Coldplay είναι από τα συγκροτήματα που δεν πρέπει να χάσει κανείς καθώς δεν αποκλείουν κανένα.

Συγκεκριμένα, σε κάθε σόου έχουν προσθέσει τοπικούς διερμηνείς νοηματικής γλώσσας καθώς και ειδικά ακουστικά για όσους έχουν προβλήματα ακοής ενώ για τους τυφλούς θεατές  προσφέρονται touch tours, δηλαδή μπορούν να μπουν στο στάδιο πριν το σόου και να γνωρίσουν τον χώρο.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024