
Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια σχέσης
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κορούλα.
Μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαυρίδη στην εφημερίδα On Time το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και μάλιστα οι δυο τους ζουν σε διαφορετικά σπίτια.
Η γνωστή ηθοποιός και ο personal trainer έχουν αποφασίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην αναφερθούν στη σχέση τους.
Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού
Η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν στα γενέθλια της κόρης τους, Θάλειας που έκλεισε τα 7 της χρόνια στις αρχές Απριλίου.
Το γυαλί άρχιζε να ραγίζει την περασμένη άνοιξη και η Ζέτα Δούκα με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά προσπάθησαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα αλλά χωρίς επιτυχία. Ο χωρισμός φαίνεται ότι ήταν η μόνη λύση . Η σχέση τους είναι πλέον τυπική, ενώ και οι δύο βάζουν πάνω απ’ όλα την κόρη τους, την οποία λατρεύουν.
Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, ενώ η γοητευτική ηθοποιός έχει αναφέρει για αυτή την απόφασή τους: «Ποτέ δεν νιώσαμε και δεν θα νιώσουμε. Δεν έχει καμιά αξία στα μυαλά και στις καρδιές μας. Είμαστε ενωμένοι ούτως ή άλλως για όλη μας τη ζωή. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μας ενώσει περισσότερο».
- Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα και σφαίρες στη Μυτιλήνη – Προσπάθησαν να τα περάσουν από Τουρκία
- Βολές Σαμαρά: Η απόσυρση οπλικών συστημάτων από Κάρπαθο, Διδυμότειχο, Κύπρο προκαλεί μείζονα ερωτήματα
- Για να γλιτώσουν από τους τουρίστες, οι φώκιες του Ιονίου κρύβονται σε υποβρύχιες φυσαλίδες αέρα
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/5): Δράση με Premier League και Ολυμπιακός – Εθνικός στο πόλο
- Τζαβέλλας: Αρνείται να καταθέσει στη Βουλή για τις υποκλοπές – Επικαλείται «διάκριση των εξουσιών»




