Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιονέλ Μέσι: Το «δώρο» του Αργεντίνου σούπερ σταρ στον γιο της Κιμ Καρντάσιαν

Λιονέλ Μέσι: Το «δώρο» του Αργεντίνου σούπερ σταρ στον γιο της Κιμ Καρντάσιαν

Η διάσημη influencer Κιμ Καρντάσιαν παρευρέθηκε με τον γιο της Σέιντ, στο γήπεδο για να δουν από κοντά το ντεμπούτο του Λιονελ Μέσι με την Ίντερ Μαϊαμι.

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, είναι το νούμερο 1 θέμα στις ΗΠΑ με την έλευση του Αργεντίνου σούπερ σταρ να έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους fans του ποδοσφαίρου, αλλά και στους celebrities.

Ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα ιδιοκτησίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, το βράδυ του Σαββάτου, κόντρα στην Κρουζ Ασούλ  και μάλιστα σκόραρε και με ένα εκπληκτικό γκολ με απευθείας φάουλ και έδωσε την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του.

Στον εν λόγω αγώνα του MLS μάλιστα σημειώθηκε… παρέλαση αστέρων, που παρευρέθηκαν στο στάδιο Λοκχαρτ, μεταξύ αυτών ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Βικτόρια – η οποία βίωσε έντονα αυτή την εμπειρία -, η εγκυμονούσα Σερένα Γουίλιαμς, ο Μαρκ Άντονι και πολλοί άλλοι.

Φυσικά από το «κοσμικό» αυτό ποδοσφαιρικό γεγονός δεν θα έλειπε και η διάσημη influencer Κιμ Καρντάσιαν –  η οποία ουκ ολίγες φορές έχει βρεθεί στο γήπεδο να παρακολουθήσει αγώνα – με τον γιο της Σέιντ Γουέστ και έναν φίλο του.

«Ο γιος μου με έφερε εδώ σήμερα. Έχει εμμονή με το ποδόσφαιρο και εγώ θα κάνω τα πάντα για το μωρό μου, έτσι ταξιδεύω τον κόσμο, με έχουν κάνει να πηγαίνω ταξίδια για το ποδόσφαιρο» είπε σε ρεπόρτερ που της πήρε συνέντευξη και πρόσθεσε: «Έπαιζα ποδόσφαιρο για 5 με 6 χρόνια, δεν ήμουν κακή, αλλά το αγαπώ», δήλωσε μάλιστα η Κιμ Καρντάσιαν.

Στο τέλος του αγώνα και ενώ ο ποδοσφαιρικός πλανήτης δεν είχε καταφέρει να… συνέλθει από την «επιστροφή» του «GOAT», οι μικροί fans του Λιονέλ Μέσι τον περίμεναν με ανυπομονησία προκειμένου να βγάλουν μαζί του μία selfie ή να πάρουν ένα αυτόγραφο.

‘Ένας από αυτούς ήταν και ο μικρός γιος της Κιμ Καρντάσιαν, Σέιντ Γουέστ, ο οποίος μαζί με έναν φίλο του περίμεναν τον «Pulga» για να τον δουν από κοντά και – γιατί όχι – να πάρουν ένα αυτόγραφο.

Το «δώρο» του Μέσι και η αντίδραση των μικρών παιδιών

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ φυσικά τους έκανε το χατίρι και περνώντας για να πάει στα αποδυτήρια χαιρέτησε τον μικρό Σέιντ και τον φίλο του.

Η Κιμ Καρντάσιαν δήλωσε πως «ήταν η καλύτερη μέρα της ζωή τους», καθώς τα δύο μικρά παιδιά δεν έκρυβαν την χαρά τους που συνάντησαν τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή.

‘Οπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Σέιντ με τον φίλο του περιμένουν τον Λιονέλ Μέσι και η χαρά τους είναι απερίγραπτη!

Στη συνέχεια η διάσημη influencer έκανε και ανάρτηση στα social media, με την αφιέρβση του Λιονέλ Μέσι στον γιο της.

Ιδού και τα… πειστήρια από την Κιμ Καρντάσιαν:

  

Σίγουρα ο μικρός Σέιντ αλλά και ο φίλος του θα θυμούνται αυτή τη στιγμή για όλη τους τη ζωή.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024