Ρόδος: Εθελοντής πυροσβέστης στο νοσοκομείο με εγκαύματα
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, ενώ στο χωριό Λαέρμα καίγονται και σπίτια. Μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους όλου του νησιού.
Δύσκολες ώρες ζουν οι κάτοικοι και οι τουρίστες της Ρόδου. Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των πυροσβεστών που προσπαθούν να περιορίσουν την επέκταση των πολλαπλών μετώπων.
Και 8 τραυματίες
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ένας εθελοντής πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα, λόγω τραυματισμού του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης, ενώ λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό πως 6 ενήλικες και 2 παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Δωδεκανήσιου νησιού. Εκεί τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.
Η φωτιά στο νησί είναι ανεξέλεγκτη. Μάλιστα, νέο μήνυμα από το 112 εστάλη για τους οικισμούς Γεννάδι και Κιοτάρι ώστε να εκκενώσουν την περιοχή και να κατευθυνθούν προς το Πλημμύρι.
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
- Παναγιώτης Νέστορας: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο – «Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια άνανδρα χτυπήματα»
- Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Ολλανδία – Ποιους παίκτες πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ (pics)
- Ξέσπασε ο Μόντριτς: «Δεν μπορείς να δίνεις τέτοιο πέναλτι»
- Αύξηση σχεδόν 30% στους θανάτους στη Γαλλία κατά τον καύσωνα του Ιουνίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)





























![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442