
Τζίνα Ντρούλις: Ανακοπή καρδιάς έπαθε η δημοσιογράφος
Η δραματική έκκληση του αδερφού της
Έκκληση απευθύνει ο Φίλιππος Καμπούρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook.
Η αδελφή του, δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις που είχε διαγνωστεί με καρκίνο, έπαθε ανακοπή καρδιάς, αλλά ύστερα από ανάνηψη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, κατάφερε να ζήσει.
Ο Φίλιππος Καμπούρης προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να προσευχηθούν και στη συνέχεια, αποκάλυψε τι συνέβη τα τραγικά λεπτά που η καρδιά της αδελφής του σταμάτησε να χτυπά.
Η ανάρτηση του Φίλιππου Καμπούρη
«ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ για την Τζίνα!!! Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία. Είχαμε δύο επιλογές: Να την παραλάβει το γραφείο τελετών β) να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Επιλέξαμε μεταφορά για νεκροψία. Προηγήθηκε λόγω πρωτοκόλλου ανάνηψη. Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει και να είναι ζωντανή! Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια…» έγραψε ο αδερφός της, Φίλιππος Καμπούρης.
- Εθνική πόλο: Το γλέντι των «χρυσών» παιδιών σε ελληνικό κέντρο στο Σίδνεϊ – Τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο (vids)
- Από το Toy Story 5 στην Οδύσσεια: Ξεκίνησε η μάχη των δισεκατομμυρίων στο box office
- Βουλή: Άγρια κόντρα Φλωρίδη- Κωνσταντοπούλου: «Σας τα έχω πει δεν μπορώ να σας βοηθήσω δικηγόρος είμαι…»
- «Μαφία της Κρήτης»: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο τοξικολόγος – Συνέτασσε εκθέσεις «κατά παραγγελία»
- Mitsotakis Announces Additional Diesel Price Cut for August
- Βαλαντσιούνας, Γιαμπουσέλε. Μοντέρο – Ποιες είναι οι κορυφαίες μεταγραφές στη Euroleague (pics)


