Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους ένας 19χρονος και ένας 16χρονος, είναι ο απολογισμός από το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην περιφερειακή οδός της Έδεσσας.
Σύμφωνα με το tastv.gr, τα πέντε άτομα τα οποία επέβαιναν στο αυτοκίνητο ήταν Αλβανικής καταγωγής, και σύμφωνα με πληροφορίες εργάζονταν σε αγροκτήματα και κατευθύνονταν προς το Μαυροβούνι Σκύδρας
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα, στο 87ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας-Θεσσαλονίκης, έξω από την Έδεσσα.
Μετά από επιχείρηση των πυροσβεστών νεκροί απεγκλωβίστηκαν ένας 55χρονος, ένας 50χρονος, ένας 19χρονος, ένας 16χρονος και άλλο ένα άτομο του οποίου η ταυτότητα δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί.
Ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά.
Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι από το αυτοκίνητο το μοναδικό τμήμα που έμεινε άθικτο ήταν το πορτ μπαγκάζ.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο του φρικτού τροχαίου στην Έδεσσα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).