Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παρουσιάστηκε ο Γκουντογκάν – Οι δηλώσεις του Λαπόρτα

Παρουσιάστηκε ο Γκουντογκάν – Οι δηλώσεις του Λαπόρτα

Μια από τις μεγαλύτερες «βόμβες» αυτού του καλοκαιριού, ο Ιλκάι Γκουντογκάν παρουσιάστηκε και επίσημα από την Μπαρτσελόνα

Εποχή Γκουντογκάν στην Μπαρτσελόνα. Ο Γερμανός με καταγωγή από την Τουρκία έχει ανακοινωθεί περίπου έναν μήνα, όμως σήμερα έγινε η παρουσίαση του από την καινούρια του ομάδα και τον πρόεδρο της, Ζοάν Λαπόρτα στο προπονητικό κέντρο των «μπλαουγκράνα», «Τίτο Βιλανόβα».

Σε αυτήν, μίλησε και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος «έπλεξε» εγκώμιο του καινούριου παίκτη της ομάδας, λέγοντας πως προτίμησε τα λιγότερα χρήματα της Μπαρτσελόνα παρά τα περισσότερα ώστε να ανανεώσει με την Μάντσεστερ Σίτι. Πιο χαρακτηριστικά είπε:

«Είναι τιμή για εμάς που αποφάσισες να παίξεις στον σύλλογο μας. Είσαι ένας έμπειρος παίκτης, με μεγάλη επιτυχία στην προηγούμενη σου ομάδα και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσεις έτσι και εδώ. Είμαστε περισσότερο από χαρούμενοι που ήρθατε στην Μπαρτσελόνα. Το να παίζεις στην ομάδας μας είναι ένα είδους όνειρο, είμαστε μια παγκόσμια αναφορά».

«Οι νίκες είναι πολύ σημαντικές εδώ, αλλά το πιο σημαντικό είναι είσαι ο καλύτερος με αναγνωρισμένο στυλ ποδοσφαίρου. Το ξέρεις καλά Έρχεσαι από τη Μάντσεστερ Σίτι όπου δουλεύουν άνθρωποι που ήταν εδώ. Υπερασπιζόμαστε αυτό το στυλ ποδοσφαίρου, αλλά θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι και οι πρώτοι».

Τέλος, ο Λαπόρτα αναφέρθηκε στην απόφαση του Γκουντογκάν να μην προτιμήσει περισσότερα λεφτά, αλλά την Μπαρτσελόνα. «Κάναμε μια καλή οικονομική πρόταση, αλλά όχι την καλύτερη. Προτίμησε το κύρος και την ιστορία της Μπαρτσελόνα πριν από άλλες προτάσεις».

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024